måndag 28 maj 2012

Energisparande tröst

Dagen började bra. Trots första arbetsdagen på elva dagar. Alltså fin och solig.
Hux flux när jag tittade ut genom fönstret på jobbet såg jag att det skummade på vågorna, blåste halv storm, himlen var grå och jag fick tuttfräs när jag gick ut till komposten - så kallt var det!

Dagen har förutom helvetesarmbågen innehållit kaotiska funderingar på jobbyte, fler jobb, samma, jobb, mera jobb eller att en gång för alla bli en ogift lyxhustru åt en karl som varken vill se mig eller bo med mig. Förresten, det går lika bra med en kvinna.

Tillbaka på stugan och två hungriga och skitsura kissor som fått vänta på middagen i två timmar. Solen är här igen men det blåser kallt och efter lite stenhackande, stenbärande, stenkastande och grusskyfflande gick jag in till brasan och bestämde mig för att trösta mig med kladdkaksmuffins.

Det är alltså dagens tröst.

Nu undrar säkert nåt snille hur det kan vara energisparande?

Jag gräddar inte gegget, jag käkar upp smeten. Noll ugn = noll energiåtgång.

Kväll på er!

8 kommentarer:

Mona sa...

Super! Varför grädda smeten när den är lika god/om inte godare ogräddad.
Kramar, Mona

Fröken Hulda sa...

Hahaha.... som man kan göra med sockerkakssmet :)

Anki sa...

Låter som en bra dag!

Ezter sa...

Här har det gått ner några grader, men bra väder än...

Gafflan sa...

Tycker vi ska starta en förening där vi kan ägna oss åt gnäll och tröstätning. Kladdkaka behöver inte vara gräddad för den smakar precis lika gott ogräddad. :D
Kramen.

Märta sa...

Klart godast så ju! F ö skrattar jag fortfarande åt Blåögas svar, undrar just var hon fått sin snabbtänkthet ifrån.. ;-)

Anne med e sa...

Asså, jag skulle också vilja ha lite energisparande tröst, men jag tror det kan sabba järpjakten. Och det är det inte värt! :)

Anne med e sa...

Asså, jag skulle också vilja ha lite energisparande tröst, men jag tror det kan sabba järpjakten. Och det är det inte värt! :)