söndag 27 maj 2012

Trots allt - bra!

Lång och jobbig men rolig och fin dag igår tillsammans med mina två + en extra tonåring.

Mor blev glad över blommor, finska delikatesser och en liten vinare.

Guldlock i princip inventerade IKEA efter sin inköpslista där allt var skrivet i exakt den ordning alla grejer kom i affären. Undrar vem hon fått det av?

Blåöga, i sällskap av mormor, hade en helt annat tillvägagångssätt i Kista centrum (som bara blir större och större och större). Först tittar man igenom alla affärer efter den ultimata klänningen och skorna (mormor som slutat röka tar två rökpauser). Sen tar man samma runda igen för att prova det man gillat bäst (mormor som ska sluta röka tar fyra rökpauser). När allt på hennes lista är inhandlat plus några extra "fynd" går man en tredje runda för att kolla att man inte missat nåt under de två första (mormor som försökt sluta tar tre rökpauser). Ni fattar varför vi lämnade dom två där och tog IKEA, Jula, Clas Olsson och Rusta under tiden ;-)

Blåöga hittade en ursnygg klänning, kanske lite för stilig för en skolavslutning, men skit samma, hon äger i den! Jag hoppas ännu att hon ställer upp och visar den här, hon är snygg i den! Hon hittade också ett par skor. Jag har inte riktigt återhämtat mig från chocken när jag såg dom. Vi får se. Dom vill hon säkert visa och jag kan konstatera att vi har helt olika uppfattning om sommar-avslutnings-skor....

Annars var jag som vanligt när jag reser bort lite ledsen-besviken-arg under hela dagen och ska peka med hela armen idag och läsa lite text också. Igen. Sen ska jag ta Lee Child med mig ut till berget och solstolen. Solskenssöndag :-)4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Det måste ha varit en riktig pärs att lämna berget och det fina vädret, men vad gör man. Men nu är du tillbaka!
Och Totsie kan andas ut!
Kram

Sus sa...

Varför är du arg och ledsen då du åker bort?

Fröken Hulda sa...

Det undrar jag med. Varför arg och besviken? Behöver du uppbackning??

Lippe sa...

Fru Venus som lämnar sitt berg en solig dag!? Klart som korvspad att hon blir gramse. Ha det gott på berget och ge det en klapp från mig ♥
Kramar från mig som näääästan slutat blogga.