måndag 18 juni 2012

Snart

Jo, det är fint med strålande solskensmorgon, men inte när solen sticker en i ögonen mellan klockan sex och nio på morgonen, verkligen sticker! Men snart, snart har bästa bästisen S sytt gardinlängder av det gula mörkläggningstyget jag reat. Snart.

Jag älskar mina kissor, verkligen, jättemycket. Just nu verkar det som om Zorra älskar mig allra mest i hela världen! Mest älskar hon mig mellan klockan två på natten och fem på morgonen. Spinner, slickar, gnider sig, trampar i mitt hår, buffar, trampar och sen vill hon under täcker och börjar om på nytt. Snart har jag tröttnat på henne (för en stund), snart låser jag ut henne på nätterna. Snart blir jag tokig.

Snart måste jag bestämma mig för om jag ska gå och lägga mig på berget förmiddag och eftermiddag och lapa sol, och försöka få lite gjort mitt i dagen när det är som varmast där nere. Snart, innan det är mitt på dagen.

6 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Svårt val det där. Men att arbeta när det är som varmast måste vara ett bra sätt att svettas ut massa skit... om man har det.

Åsa Hellberg sa...

Ditt berg är soligt hela tiden, det är det INTE i Farsta kan jag berätta.

Anonym sa...

Ja om du ska jobba när det regnar så lär det ju aldrig bli nåt gjort. Jag vet vart Åland ligger men nu undrar jag om inte Åland glidit ner till varmare breddgrader?
Ha det så gott i solen nu fru V, själv ska jag dra på mig raggsockor o regnkläder

Anna sa...

Som tur är, är det regn och rusk här. Slipper ta sådana svåra beslut...

Anonym sa...

Här finns inte samma valmöjligheter!
Blir det tvätt, städ, regnpromenad..eller vaddå?
Tror jag värmer mig vid ugnen och bakar lite ;)
Kramisar

Helena sa...

Haha, men lilla Zorra! ♥
Hon vill väl ha lite mattekärlek och uppmärksamhet, måste ju passa på när du ligger still. :)