fredag 9 augusti 2013

Det här med bikinibyxor....

Min bikini är fyra år gammal. Förutom att byglarna ur behån hittar ut mest hela tiden börjar byxorna bli genomskinliga. Dags för en ny. En billig, bra och gärna röd.

Och en byxa som passar. Här har vi problemet.

Min bikinibyxa ska ha storlek 38 baktill och storlek 48 framtill. Fixa det den som kan!


Nu ska ni inte för en sekund tro att det är jag på bilden (moahahaha), nej, jag vill bara visa att det är höga trosor jag vill ha, gärna sådana som klämmer in degklumpen också. Men, har jag en lagom storlek framtill som täcker traktordäcket och inte rullar ihop sig som en tygkorv och krullar ner sig och lägger sig tillrätta på det mänskliga venusberget, ja då ryms det fyra rumpor i de bikinitrosorna!

Jag har inte så mycket som fyller en tillräckligt stor bikini-tros-rumpa!

En lösning på detta, någon?

7 kommentarer:

Anna lever i dag sa...

Inget tips, men jag skrattar på mig av din beskrivning!
Hi Hi Hi...

Ezter sa...

Har läst ikapp, vilken händelserik sommar du har!

Anonym sa...

Kommer aldrig att glömma en sommar på Gotland då jag under våren gått ner 10 kg. Fick för mig att jag skulle ha en ny bikini. In till Visby och Lindex. Hittade en på REA som passade . Gissa om jag var stolt när jag kom hem , det var ju BARA stl 38. Mådde gott ett tag tills min dotter såg att det stod Mama i det. Det var en gravidbikini, inte undra på att den gick runt magen och att jag kunde ha en 38:a. Har sen dess inte haft någon bikini.
Karin

Anonym sa...

String såklart!! Problemet löst :-)
Björntanten

Anonym sa...

Du fick just lösningen här uppe, köp en mammabikini!

Hovdamen sa...

Hmm, jag har också letat ny bikini idag inför Turkiet-resan om knappt 2 veckor. Det finns inte många bikinitrosor i rätt storlek vill jag lova!!

Wish me luck, wish you luck!!!

Ha en bra bikiniletarhelg!

Fru Venus sa...

Karin, ler mer förstår hur du kände ;-)