- Häll upp 25 liter pinkljummen Koskenkorva i en plasttunna med lock.
- Lägg i ett russin och rör om försiktigt, vi vill inte att russinet mosas sönder.
- Sätt på locket och vänta tio minuter, sen är den klar.
- Provsmaka gärna efter fem minuter. Tycker du att russinsmaken är för stark plocka bort russinet de sista fem minuterna.
- Satsen räcker till 80 glada och positifa svenskar eller 5 - 6 melankoliska finska skogshuggare.
Hahahaha.....
SvaraRaderaTack för det tipset - kommer väl till pass ;)
SvaraRaderaOj då, helt alkoholfri med andra ord ;)
SvaraRaderaLite annorlunda mot mitt glöggrecept men låter festligt värre!
SvaraRaderaBästa adventstipset jag någonsin fått! Haha.
SvaraRaderaHahaha!!
SvaraRaderaBlir det inte väl mycket russinsmak av ett russin i bara 25 liter Kosken?
SvaraRadera;-)