måndag 29 augusti 2011

Bloggbesök och bloggvänner Del 7

Ytterligare två pangbrudar då:

9.
Fru Gårman

Tänk er en blond snygging, liten och naggande god, hjärna och mun som arbetar i Formel 1 fart - samtidigt, glatt ironisk och med ett smittande skratt, ja då har ni Fru Gårman! Denna finska virvelvind, urmodern till finsk sisu, träffade jag första gången några dagar innan jul förra året. Besöket var kort men gav mersmak. Två gånger i år har jag haft besök av henne på venusberget och jag hoppas att hon kommer många gånger ännu. Trots svår värk och helvetiska plågor mellan varven orkar hon roa oss varje dag, med text, sång(?) och musik, med vackra handgjorda smycken och klarsynta, smarta iakttagelser. Husbandet och vovvarna är hennes kärlekar tillsammans med Ön. Jag är oerhört tacksam över att ha en bloggvän som har samma bakgrund som jag och som förstår utan att jag behöver säga så mycket. Fast vi brukar prata. Och skratta. Kanske tar en klunk nån gång ibland *harkel*, men framför allt är vi världsbäst på att bada bastu och simma i Mellanhavet!

Fru Gårman till vänster och Lippe till höger

10.
Lippe

Jag blev lurad första gången jag såg Lippe. Jag hade, baserat på hennes missvisande profilbild, väntat mig en....försiktig, lågmäld, halvt rörelsehindrad...tant. Big mistake. BIG MISTAKE! Ur bilen, iklädd bikini, stiger en snygg, charmig, varm (alltså inte svettigt varm, utan go och varm) och glad pingla. Frispråkig som få, rapp som sjutton, optimistisk och positiv. Härligt fräck och spontan med glittrande ögon och svallande hår. Det är lite löjligt, men när jag tänker på henne så ler jag för mig själv. Det är den effekten hon har, detta fina glädjepiller. Jag kan inte tänka mig en framtid där jag aldrig mer skulle få träffa henne. Den enda nackdel denna praktkvinna kan ha är att basta och bli piskad av björkris inte riktigt var hennes grej, men hon var en hejare på att simma, fast hon inte borde kunna. Nu är hennes profilbild utbytt och jag hoppas att en del av hennes liv också blir det. Go girl!


PS. Endast min bloggmail fungerar för tillfället DS.

13 kommentarer:

Fru Gårman sa...

Jag har suttit och väntat och väntat och där kom det!!! Husbandets kommentar om formelfarten -det där kan du ha som min presentation om dig själv! :D
Du är världens bästa Venus, det vet du va? Och nu är jag inte ironisk! Puss!
(Klart vi ska ligga på venusberget! Hoppas att du sitter på min trappa också nån dag.) :)

Vicky sa...

Hejsan! Jag är så rädd att jag missar min vinst och har inte hört något efter att jag mailat dig så kanske har jag fallit bort någonstans. SÅÅ nu skriver jag här (känner mig tjatig och efterhängsen men när jag nu äntligen vunnit något....) Känner mig dum som inte vet hur man skickar bloggmail.... Här kommer adressen:
Min adress är Vicky Lindeborg, Box 196, 623 21 Ljugarn
Tack och bock. Hälsningar Vicky, den bekymrade mamman.

Jess sa...

Vilka härliga möten!

Shamrock sa...

Dessa två är jag väldigt nyfiken på (fast de har jultomtemössa mitt i sommaren)

Lippe sa...

Åh, vännen!! Jag ler också! Vad fint du skriver och hos dig var det så lätt att vara glad och optimistisk :)
Saknar dig så naturligtvis ska vi ses igen!!
Massor av kramar ♥

Susjos sa...

Härliga brudar är ni allihopa!

Fru Venus sa...

Hej bekymrade mammam / Vicky :-) Inte glömmer jag bort dig, väskan kommer till dig endera dagen, tack för adressen! Kvällskram!

Anonym sa...

Vilka underbart fina beskrivningar om dina bloggvänsbesök. Kan inte annat än bli glad när man läser dem...

Vicky sa...

Nu kan jag sova gott ;). Tack för härlig läsning. Dina beskrivningar och allt berättande gör mig glad. Godnatt.

Mångmamma sa...

Ni låter hemskt trevliga hela högen! :)

Singelmamman sa...

Och nu måste jag läsa en blogg jag missat, Bekymrade mamman. Har ju tillbringat alla mina barn- och ungdomsår på Gotland. När, närmare bestämt. Och beskrivningen av Fru Gårman, jag kan bara hålla med! Tänker på rumptårtan... hahaha!

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka fina och härliga beskrivningar du har på dina polare, man vill träffa dom allihop på en gång!
Och dig med!
Kramar

Lippe sa...

4 år sedan!!! Så många gånger jag tänkt tillbaka på den resan ❤❤❤