söndag 7 augusti 2011

Seim prosidjöör äss laast jeear.

Årets turnering i mini-äventyrsgolf är avslutad. Vi körde samma nio håls bana som förra året och resultatet blev det samma som ifjol; segern är kvar på Åland men nu är undertecknad, alltså Fru Venus regerande mästare, ett poäng före tvåan, Singelmamman, som blev tvåa även förra året. Surt sa Singelmamman räven *he he* Vi avslutade utekvällen med middag på lokal, ja, med undantag för Singelmamman som valde att dricka sin middag. Varför ändra på ett vinnande koncept, som hon brukar säga.


Och nu mina vänner, tror det eller ej, så sitter vi och kurar inomhus i ljusskenet av stearinljus då det regnar utav bara helvete alldeles mycket där ute. Kladdkaka har bakats, rabarber-vanilj drinkar har tillretts och ska drickas upp. Kanske två stycken. Kanske fjorton stycken. Vi får se. Kramkramkram på er!

10 kommentarer:

Singelmamman sa...

Intressant att se att det finns regn på Åland. Jag tror att banorna var dopade...

Blåklinten sa...

Bra kämpat, båda två.

Agneta sa...

Glöm inte fylleblogga åt oss andra som sitter och sliter för att få bli författare istället för sketen handläggare... :))

Knasterfaster sa...

MMmmmums!

Chrissan sa...

Menar du vinnande eller v-i-n-a-n-d-e koncept? ;)

Anonym sa...

Ha ha coolt, grattis till er båda.

Kram

LillaTuss sa...

Jaaaa.... fylleblogg vill vi ha

Anonym sa...

Då får man säga grattis en gång till då. Bra gjort!

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar till vinsten!
Och Singelmamman ser ut som om hon håller på att glida ner under bordet....men så kan det väl inte vara, hon brukar ju hålla ställningarna, eller.....
Nattkram

Snäckskalsdalen. sa...

Jo, jag glömde, är det något roligt med T-shirten, eller, jag förstår inte varför det är två flaggor och två siffror.......Nattkram igen