fredag 9 september 2011

Kvällsdopp!


Kvällsdoppet i ett stilla hav var skönt. Inte lika varmt som tidigare i veckan, men okey och hyfsat varmt. Informerade Mannen om att att alla maneter var borta! "Tror jag det, dom har väl frusit ihjäl!" Tsss.....badkruka.


Dessa sensommarkvällar kan vara så vackra, månen är full på himlen och solens sista strålar färgar molnen rosa. God natt på er.

10 kommentarer:

Susanne sa...

Natti, Natti

Joanna Björkqvist sa...

Underbara bilder... Ren magi...

Snäckskalsdalen. sa...

Jag har överhuvudtaget inga som helst kommentarer till de två senaste inläggen. Men i förtroende kan jag ju säga att det är inte sant så vackert det är där bort i Stilla Havet....är det på riktigt!
Nattinatti
tack för mail, jag mailar dig i morgon!

Fru Gårman sa...

Hahahahaha.... sista bilden!! Det är en karl som ligger med ett gigantiskt stånd! Hahaha.... Eller så behöver jag lite boink boink, vad vet jag! :D

Tankar vid midnatt sa...

Så underbart med kvällsdopp!
Tidig lördags morgon kram

Anonym sa...

Det verkar verkligen vara ett Paradis ni har i er ägo.Som barn tillbringade jag hela mina somrar vid och på havet,och med hjälp av dina fina bilder kan jag riktigt känna doften av tång och hav.Önskar dig en solig helg i stugan även denna gång, här i norra Sverige vräker regnet ner.
Baltazar

Shamrock sa...

Sommarkväll? Vi andra säger höstkväll när det är september. Du börjar låta som Ronja och Birk, det är en regnig sommar vi har, det är en blåsig sommar vi har, det är en kall sommar vi har osv. Nu är det vinterbad du sysslar med inte kvällsdopp ;)

4U2! sa...

God morgon! ;)
Härliga bilder.

Fröken Hulda sa...

Klokt att ta det där kvällsdoppet. Å de vackra himlarna vi lyckas fånga på bild ska vi vara stolta över... även om det är svårt (nästan omöjligt) att på bild visa hur vackert det VERKLIGEN är! Hoppas du sovit gott!!

stort och smått sa...

Kvällsdopp är ljuvligt....