måndag 12 september 2011

Okey, eftersom ni tjatar...snyggt va!


Här ser ni då resultatet av min fransfärgning a là Venus! Ni får också en skymt av de grå tinningarnas charm, potatisnäsan och dom fina, släta hamsterkinderna som Lippe gjorde sådan reklam för. Håll till godo.

Annars har Totsie haft skitränna magbekymmer idag och sprutmålat "J":s fönster och fönsterbräda och "L":s påslakan och duntäcke. Det passade jättebra idag då Lippe (igen) skrämt upp mig vad gäller elementgrejs i torktumlaren och jag då, ni vet, tokig gör som galen bad, har putsat tumlaren både här och där med det resultatet att varje lampa och knapp som bara kan blinka, lysa och låta just blinkar, lyser och låter. Hur kul att blöta duntäcken på en skala 1 - 10?

Sen ser det inte bättre ut än att mitt ordinarie jobb som jag tyvärr måste återvända till efter årsskiftet blivit i stort sett "bortsålt" idag till den grad att jag/vi absolut inte kommer att kunna leva på det lilla som är kvar. Najs.

Den nya läkaren idag då, han som inte rörde en min när han såg mina ögon, han konstaterade att "J":s sjukdomsbild i nuläget var just så illa som jag anade i förra veckan när hon hamnade på akuten. *ledsen*

Sen kan jag ju glädja er som påstår att det är höst(?) nu(?) med att tala om att idag har det sett ut så här ute på vår ö:


Och som det har regnat! Himlens alla portar öppnade sig idag, men det sköljde inte bort det svarta runt mina ögon. Just nu tittar solen fram igen, men jag tror fan inte att det hjälper idag mer.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Fy sjutton, nu borde du verkligen hitta ett jobb med bra betalt som ger dig en trygghet! Och jävla skitsjukdom som J har!

Men dina ögon, de är verkligen speciella!
Fortfarande oinloggad Singelmamman

Anna sa...

Men himmel och pannkaka, det där var ju inte bra..kom det inget på själva ögonfransen ;-) ?
Det mesta var negativt idag läser jag, stackars din dotter...
Skulle kunna stämma in i jämmerlåten, men mitt negativa bör inte tryckas.
Kram på dig...imorgon blir en bättre dag tror vi ;-)

Melinda sa...

Oj... Du får köra lite tuffare ögonmejk med sotade ögon så det inte syns...

stort och smått sa...

Trist och elände :(
Hoppas det vänder.

Ezter sa...

Stor kram till en mamma från en annan mamma :) Alla vill vi att våra barn ska må bra, man bytte gärna själv med dem om det hjälpte!

Shamrock sa...

1: Skit med L 2: jag kan visa dig hur man färgar ögonfransar när vi ses nästa gång 3. det är inte utanpå tumlaren du ska putsa, det är nånting inuti som ska göras rent. Står det inte i beskrivningen? Annars kollar vi det när vi kommer över nästa gång. Jag menar ett gäng bloggare borde väl klara det

Suzan (som just nu har TÄVLING på bloggen!) sa...

Du får bli emo så kan du kleta svart runt hela ögonlocken eller köra en "dryg stockholmare" o ha solglasögon inomhus. puss på dig!

Lippe sa...

Vännen!!!
Fnissar lite först men sedan kniper det lite i magen när jag läser!
Massor av luddfria kramar härifrån!

Fröken Hulda sa...

OMG vilka ögon... inte kul!!
Inte heller det minsta kul med dottern. Alla tankar till er ♥

Fru Gårman sa...

Jag typ knipfnissar... Men mest kniper. KRAM!

Ellen sa...

Hjärtat! Vad fint du kan!!!
Och jobbet - måtte allt lösa sig för dig. Bums! Buuuuums!!!

Gafflan sa...

Jag tror jag ska strunta i att färga mina fransar ;D Talibanka..., förlåt Totsie, får säkert betala för att hon käkar på dina blommor men alltså ändå...stackars lilla pissemiss.
Lider verkligen med "J". Hoppas att det vänder någon gång.
Jobb verkar man i alla fall inte kunna leva på...skit att du inte kan få ha kvar det jobb som du har NU.
Massa kramar från ett regnigt och blåsigt västkusten.

Anonym sa...

Kramar till dig och dottern i höstrusket. Må det bli bra med allt.
Å så undrar jag lite över hur länge du ska se ut sådär? Ursäkta men jag kan inte låta bli att le

Tant Grön sa...

Kära kära Venus. Massa kramar!!

Malla sa...

Men. Jag har en stor finne utmed näsan som jag itne kan låta bli att pilla på och som bara blir större och mer infekterad och på onsdag får vi finbesök på jobbet...men inte gör det något, jag får göra tuppkam istället så ser dom bara den :P
Kram min sköna böna

Märta sa...

Så där såg jag alltid ut innan jag gav upp och började ränna på proffssalong istället. :)

Ledsen blir jag av J's läkarbesök, önskar man kunde fixa och ordna och laga men det enda man kan göra är att skicka en stor cyberkram till er båda.. :(