måndag 26 september 2011

Titta på något annat!

Jag är så trött på folk som nu redan går klädda i stövlar/vinterskor, jackor, halsdukar sju varv runt nacken, vantar och karbus på huvudet och blänger på mig! Fryser dom, så visst, klä på er, men ge sjutton i att blänga på mig som kommer med bara ben i sandaler, kjol och t-shirt utan jacka, för jag fryser inte, jag har varmt och svettas, speciellt på jobbet! Ok?

9 kommentarer:

Lysande ögonblick! sa...

OK!! Tittar gärna på dina ben. :)

Cina sa...

Håller med dig! Visst kommer man hinna med att gå klädd i jättemycket kläder, hur länge som helst! Här kände jag mig också lite "utanför" idag när jag kom i "piratbyxor", tunika och jeansjacka. Solen sken ju!

Ezter sa...

Det är ju faktiskt ganska varmt än! Vad ska man ha på sig på vintern om man tar vinterkläder redan nu?

Fru Gårman sa...

Ok! :)

desperat hemmafru sa...

Jag skulle definitivt inte kunna låta bli att titta. Jag fryser nästan jämt, fastän jag inte klarar av värme särskilt bra heller. Jag blir så imponerad av dem som inte fryser liksom. Tur att jag inte bor på Åland alltså - för jag skulle säkert glo - fastän det inte är artigt... Heja, heja! :-)

Åsa Hellberg sa...

Okej då:)

Ellen sa...

Häromdagen gick jag och Lilla i affärer. Han i t-shirt och shorts. Jag i blus, kjol och slip-in. Dom andra gick i höst/vinterjackor. Och blängde. Som du säger.

ALDRIG GE UPP. ALDRIIIIIIIG

stort och smått sa...

De är bara avundsjuka! (Varför kan man inte acceptera att vi alla är olika!? Även om vissa inte vågar vara olika...)

Maj Korner sa...

Jag har samma problem som du. Eller rättare sagt, andra har samma problem med mig, för jag mår ju bra och fryser inte.