måndag 24 oktober 2011

Bu och Bä och viktig information!!

Bu:
Hur mycket kartonger kan det bli när man tömmer köksskåp? Bästa bästisen S och jag rensar och rensar och rensar, men det blir såinåthelvetemedkartonger att det inte är sant!! Sen ska skiten bäras ner och......upp. *suck* Jag håller på och få panik. Kommer aldrig bli klar, och absolut inte innan "tidsfristen" går ut. Kan man bara lägga sig ner och dö?

Jag hinner inte alls med er. Det känns ensamt. Och tråkigt. Och bara bu.

Bä:
Bloggvänner!
Just nu vore mitt liv rena rama katastrofen utan bloggvänner. Mollamaja och Tinas stuga som hjälper till med flytt och flyttloppis, Snäckskalsdalens underbara fru som kommer att ordna en massa praktiskt inför helgen och sen Fru Gårman. Har jag sagt att jag älskar henne? Även om man bor på andra sidan mellanhavet kan man hjälpa mig med flytten, åtminstone om man är Fru Gårman :-)

Klockan halv åtta ikväll ska ni se på just Halv åtta hos mig, för den här veckan sänder dom från Åland! Missa inte det!!

8 kommentarer:

Elle sa...

När vi flyttade sist hade jag en hel månad på mig. Först tyckte jag att jag hade all tid i världen, sen började jag flytta, sen ville jag dö, fast överlevde och hann precis bli färdig till sista dan. Vet inte vad jag hade gjort om jag hade haft bara en vecka på mig - eller en helg! Dött antagligen.

Snäckskalsdalen. sa...

Lugn, lugn, lugn. Lugn och fin. Det ordnar sig, men jag kan förstå det där med att inte kunna hänga med på bloggen......det är nästan det värsta nuförtiden!
Kramar

Anonym sa...

Åh vad glad jag blir att du får hjälp!!
Min frustration är enorm över att inte finnas till hands, nära, där på plats, där jag så väl behövs!
Herregud, bloggvärlden finns kvar.

Ezter sa...

Vad skönt att du får hjälp! Vi finns kvar här och följer dina vedermödor när du har tid för oss!

Fru Gårman sa...

Jag kan trolla! ;) ♥
Och det gör inget att du inte hinner med oss, för jag har typ avslutad bloggpaus men ändå bara ett inlägg skrivet sen dess...
Stora kramen!

Helena sa...

Oh, är det sådär du pratar? :D

Åsa Hellberg sa...

Heja hjälp, och du kommer att ha massor med tid när du är klar.

Kia sa...

Ni har ju verkligen inte haft en normal flytt. Usch. Det är ju inte kul att flytta även om det inte brunnit någonstans.
Håller med om det där bloggvänner. Så många härliga människor det finns!!