måndag 10 oktober 2011

Det hjälper inte att tro alla gånger....

Skulle besikta bilen i fredags, min röda fina(?) Asta. Fick tipset att tänka bara fina goda tankar så skulle det gå bra. Jag hoppades att det skulle vara nån av dom gamla godingarna som skulle ta emot mig, dom som godkänt mina bilar under 28 år. Jag väntade i knappt en minut så var det min tur. Gubben Den äldre mannen såg obekant ut och när han öppnade munnen visste jag direkt att det var en ny stjärna när han på bred skånska sa:

"Du kan vänta där inne i kundrummet!"

WHAT! Jag följer ju alltid med under hela proceduren och ställer kvinnliga "fniss fniss jag kan ingenting om bilar" frågor och vippar med kjolen. Snackar bort dom lite liksom. Bestämde mig för att göra det även nu, oavsett vad skåningen ville. Han var trevlig, det var han. Tyckte jag skulle simonitsa bilen, rödfärgen håller bättre då *veeet, ooorka*. Skojade och skämtade, så där som man kör på motorfordonsbyrån. Sen var det klart.

"Bakdäcken får du körförbud på, framdäcken är gränsfall och styrlederna måste bytas omgående, du får köra till verkstaden men inte längre!"

WHAT!

"Ja, ha en trevlig helg trots allt, det var roligt att träffa dig och så ses vi inom 30 dagar!"

#&%"¤#&%"¤&#%¤¤!&"¤ Typ. *suck* Positiva tankar. Pyttsan....

12 kommentarer:

Elle sa...

Är det möjligtvis mig du menar med "positiva tankar"...eller finns det fler att skylla på?

Caja: sa...

Jag *suckar* igen nu då....*SUCK*

Fru Venus sa...

Elle: Det finns en till här i hemtrakterna :-)))

desperat hemmafru sa...

Nu ska du försöka fortsätta tänka de "positiva tankarna"... Det var ju fantastiskt bra att de upptäckte de dåliga däcken och den dåliga styrleden. Då slipper du ju vara en trafikfara för både dig själv och andra. Att vara trafiksäker måste självklart kosta. Det gör allt som är tråkigt och onödigt. ;-)

Anonym sa...

Trafikfara????? Hjälper det mä däcksbyte????

undrar Mässkalle

Märta sa...

Alltså, finns det något tristare att lägga pengar på än bilar? *sucka*
På måndagar behöver man inte tänka positivt när saker skiter sig. Det är lag på det. :D

Fru Gårman sa...

Tror gör man i kyrkan säger min pappa - och då måste det vara så.

Fru Gårman sa...

sv. Vad har du nu hittat på? Vet du vad, angående muggen. Har glömt att berätta att jag fick den samme, eller inte den samme, men likadan, för ett tag sen av en kompis. Men om du hittar den så passar den på stugan! :)

Pankis sa...

*fniss*
Jag var nog aldrig så nervös som när jag besikta min bil första gången, som tur var så gick den igenom.

Shamrock sa...

Han ville nog bara träffa dig igen eftersom du var så trevlig och det där är enda sättet han kan få tillbaka dig i rimlig tid

Malla sa...

men jävla skit!

Malde sa...

Gissa varför jag skickar Maken att besiktiga min bil? För att de får "klippa till " honom med resultatet av besiktningen först...