lördag 22 oktober 2011

Min älskade vän....

Dom hämtade dig i förrgår. Jag har haft så ledsamt efter dig. Jag är glad att jag åt min sista middag på gamla stället med dig. Det var säker min första och sista middag i badrummet, men jag ville inte lämna dig ensam då du just skulle fara. Vi har haft två underbara år tillsammans och jag hoppas du hamnar i ett bra hem. Jag känner dom du hamnat hos och ska hälsa på dig snart och berätta hur du vill bli behandlad. Var inte ledsen på mig då jag måste göra mig av med dig, men det är en klåpare som renoverat badrummet i huset där vi bor nu. Jag har aldrig haft nån som jag kommit så bra överens med som dig och du har gjort allt rätt. Det känns tomt nu då vi umgåtts varje dag, tidig morgon och kväll. Jag saknar dig så mycket. Tack Siemens, du är bäst!

12 kommentarer:

Anki sa...

Kärlek! :-)

Fru Gårman sa...

Helt seriöst! Du borde starta tvätteri... :)

Anonym sa...

Det finns fler vänner ska du se. Som är lika trogna. :-)
Singelmamman som inte kan kommentera inloggad, igen.

Snäckskalsdalen. sa...

Och jag som trodde dina bloggvänner var dom där kära vännerna som du äter med och allt det andra......hmmmmmm....men du har säkert redan fått en ny vän!
Kramelikram

Ezter sa...

Svårt att separeras från vänner!

Susanne sa...

Ojjj, hoppas att "vännen" kommer till en bra familj

Tant Grön sa...

Kram vännen. Skönt att höra att ni är på plats. Det är ett helvete att flytta men sedan blir det bra.

Malla sa...

Fina Siemens :)

Åsa Hellberg sa...

Så känner jag inför min diskmaskin, ren kärlek.

Milla sa...

Har läst ikapp och börjar med att säga att jag är glad för att ni klarade er undan branden med er själva i behåll. Sedan skickar jag ett gäng kramar med tankar på allt medföjande elände och för den sorg som uppstår vid förlust av boende och ägodelar. Nu glädjs jag åt att se att ni har kommit in i nya lägenheten och att det har tänts hoppfulla små ljus i spisen. Kram milla

Helena sa...

Naaw, lille siemens. ;)

Shamrock sa...

haha - hoppas att du hittar en ny snabbtvättande vän