tisdag 1 november 2011

Enögd igen.

Tisdagsmiddag med vin avklarad och blåbärsglass till efterrätt, allt ok så långt, det mesta känns bra bara bästa bästisen S är med. Tyvärr har jag sällskap av ännu en ......sak(?). Ögat från helvetet. Kände första "kulan" i ögonvrån igår kväll och i morse var det ett faktum. Ögoninfektion. Igen. Ont, ömt, geggigt, "sårigt" och rinnigt kladdigt gul-grönt. I det vänstra, precis som två gånger tidigare i år. Vad trött jag blir. Vad blind jag blir. Ringde hälsocentralen i morse, nej nej, man kan inte bara komma och hämta ett recept på ögonsalvan, man måste visa upp sig för doktorn som hade slut på tider idag, ring i morgon bitti klockan åtta. Jomenvisst.

Jag har varit på träff idag. Med två karlar. Mer kan jag inte berätta men jag är ganska säker på att det går på skit även denna gång, och det kan jag gnälla om sen när det är dags.

Sen. Lägenheten vi lämnat, den charmiga och fina. Den är charmig om man vill ha +14 grader inomhus mellan oktober och april, och +35 inomhus mellan juni och augusti. Men maj och september är fina, om fönstren håller tätt. Sen om man tycker det är okey att vattnet fryser en dryg vecka i februari alla år, då är det en übercharmig lägenhet. Är man också intresserad av en brant och hög stentrappa med 28 trappsteg i hallen och noll förvaring, då är det en multicharmig lägenhet.

Nu ska jag tvätta öga, tänder och murva, ta natt och hoppas att den senaste tidens drömmar inte infinner sig i natt.

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Och så luktar det rök i den charmiga lägenheten.....Och minne köper man där man köper datorer, be bara om ett chip, eller be dom öka ut RAM minnet så får du mera minne.....Stackars dig, har du fått ögoninflammation igen.....varför får man det, är det små barn som smittar?
Nattkramar

Lippe sa...

Ögon-fuck-up igen!!!
Be doktorn skriva ut ett recept med flera uttag så att du slipper det där med att gå och vänta på tid ifall det händer igen!
Och du, tack för gillat!!
Natti-kramen!

Shamrock sa...

Två karlar låter spännande. Jag håller tummarna