fredag 4 november 2011

Ett hjärta av guld....

När jag satt och tjurade som mest igår kom jag ihåg att jag i förra veckan fått ett paketkort. Gick över till posten för att hämta det. När jag såg vad det var men inte från vem blev jag så nyfiken att jag började dra i det redan på posten, men eftersom det var Joe Labero som slagit in det fick jag inte upp paketet utan måste vänta tre minuter tills jag kom hem.


Så här såg paketet ut :-) Jag blir lika glad varje gång jag får paket, både väntade och oväntade, men jag blir också bestört när jag ser vad portot kostar från Sverigelandet! I paketet låg detta:


Sjåklaaa!! Från underbara, älskade och omtänksamma Lippe! En vacker plåtask med underbart tunna chokladskivor i åtta olika smaker, himmelskt goda var dom är dom *harkel*. Gåvan var oväntad men välkommen och jag slutar aldrig förvånas över vänner som själva har en tuff och slitsam tid med papperskrig, värk och ekonomiska bekymmer orkar bry sig om andra!

Med gåvan blev jag också påmind om att Lippes födelsedagspresent är oskickad eftersom jag inte minns(?) vilken kartong den är nerpackad i, men jag hoppas att jag hittar Fru Gårmans marspresent i samma veva....*skäms*

7 kommentarer:

Helena sa...

Men vad roligt! Choklad <3 Lippe <3 Venus <3 =D

Ezter sa...

Vad gott :) Och Lippe är en god människa!

Shamrock sa...

jag får dåligt samvete när jag läser sånt. Jag är urdålig på att komma ihåg folk och att skicka små presenter

Fröken Hulda sa...

Lippe har ett av de största hjärtan jag känner till

Sus sa...

Karma! Det man ger får man.

Fru Gårman sa...

Gulle Lippe! Snart är det mars igen, två flugor i en smäll! :D
Jag har länkat till dig nyss jag med. :)

Malla sa...

men så snällt!