söndag 27 november 2011

Tadaa och imorgon ska vi fira!

Fru Gårman, nu har jag hittat ditt paket! (som du skulle fått i mars...)


Gissa var? Jo, i strumplådan! Jag har ju inte behövt strumpor sen i mars, men nu när jag fick sjuhundrafemtiotolv par av lillajultomten och skulle knöla in dom i byrålådan, då hittade jag paketet! Och nu minns jag varför den var i strumplådan! Det var för att inte Totsie skulle få tag på den igen (minns du förra årets julklapp - tusen bitar...)! I åtta månader var den borta välgömd, din födelsedagspresent!

Apropå födelsedagspresent. Nästa paket är redan fixat, och imorgon ska jag ringa och gratulera henne, Osloskånskan förstås! Men, jag har tänkt. Jo, det händer. Ska vi ha en tävling? Vem ringer och gratulerar henne först imorgon bitti? Vi börjar inte före kl. 05.00, det är lite taskigt, men sen! :-) Hela dagen kan vi ringa, sms:a, maila och kommentera hos henne, typ stormgratulationer, det passar väl bra nu!

(Undrar om de i Norge har samma tid som vi eller en timme minus som i Sverigelandet?) Jag känner att jag kan vinna den här tävlingen :-)

Håll i er i stormen ikväll och i natt! Vi har ministorm och spöregn, men jag vet att många har det mycket värre....

7 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Eow majj goddness!?!!!!

Fru Gårman sa...

Jag säger som han, vem det nu var,
Ä N T L I G E N !! :D
Gert Fylking var det ju!

Shamrock sa...

Har du flyttat hela strumplådan från den brandskadade lägenheten utan att titta i den?

Fyller hon jämnt?

Helena sa...

Har samma fråga som Shamrock!? Posta det där paketet direkt nu och lägg det inte på nåt annat bra ställe som du inte hittar. ;)

Fru Venus sa...

Nej, inte jämnt i år igen :-)
Varför skulle man behöva titta i en strumplåda på sensommaren!?

Singelmamman sa...

Jag kan nog bli sist... eller! :-)
Med att gratta alltså.

oumberligating sa...

Hm...har äntligen fått kommentarsfunktionen att åter fungera igen, fast nu känns det lite försent, skulle egentligen skrivit på inlägget nedan, eller rättare sagt jag skrev en skitalång kommentar som sedan upplöstes i cyberaltet, den handlade om att visst ser det grått och trist ut där på Venusberget och att jag höll med om att man inte direkt blev badsugen då man tittar på bilden, men med hjälp av öl och några snapsar, sedan lite ringlekar på det och en massa god Julmat så hade jag säkerligen blivit lite badsugen framåt småtimmarna. Har jag fattat det rätt så bor du på Åland eller? Då kan jag ta båten redan på förmiddagen i morgon så blir det bad på kvällen, är det inte Carpe Diem som alla skriver på sina bloggar, men hur många lever upp till det i verkligheten?
I vilket fall som helst så känns det fint att se att det finns fler människor i världen som gömmer saker så väl så man inte hittar dem för än eventuellt nästa Jul!
Ha en fin fortsatt Adventsöndag!
Kram ifrån Oumberlige peter!