fredag 25 november 2011

Ledig dag nr 2

Yngsta sover, helt bortdomnad av värkmediciner. Hoppas hon sover mest hela dagen, då vilar hon benet. Jag ska göra stan, dvs ta itu med en massa ogjorda ärenden som kostar pengar. Vinterdäck på , lilla skinkan till morgondagens Lillajulsfirande, posten, elbutiken, Alko och hundra ställen till. Annars ser jag fram emot fredag kväll och middag tillsammans med hela familjen, som omväxling. Hur ser er fredag, fredagen före första advent, ut?

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Hoppas att operationen gått jättebra. Skickar en kram till yngsta. Ikväll blir det soffhäng, tidigt i säng men först middag med tonårsdottern. Ha en fin dag! Kram

Renée sa...

Hej vännen! Här blir det en väldigt lugn fredag, som vanligt! Har lagt ut receptet på min saffranskaka om du vill baka den till jul, den var god både i bunken och färdig!
Hoppas verkligen att allting lugnar ner sig och du kan slappa en aning för det behöver du nog. Ha det gott och sköt om "knäet" lite extra, KRAM!

Beatrice sa...

Hallå. Jag inte alls koll på denna dag och vad den kan tänkas innehålla ha ha, men är övertygad om att den kommer bli bra .Ska vid lunch på utv.samtal för dottern det är faktiskt det ända på schema just nu ?

//kram

Ezter sa...

Jag ska mest softa, som vanligt. Kanske Yngsta kommer hem en sväng, Pojkvännen jobbar kväll. Annars blir det Maken och jag, nån god mat och vin till det. Ska städa av lite först under dagen, men det är inga stora saker ;) Vilar emellanåt.
Håller tummarna så mycket för din yngsta, att operationen var till nytta. Vet hur tråkigt det är när det är gjort i onödan...