söndag 13 november 2011

Snälla, kan nån fixa min önskelista?

  • Nån sorts piller, smörja, sticka med nålar eller vad som helst som gör att jag sover drömlöst. Helt drömlöst, inte en endaste sekvens av någonting, våta, fina, skrämmande, jobbiga drömmar, helt svart vill jag ha. Hela natten. Tack.
  • IKEA katalogen, den senaste. Vi får inte den svenska hitskickad då vi tillhör Finland och den finska har förutom finsk text även finska priser som inte alls överensstämmer med de svenska när vi sen står i IKEA Barkarby. Gärna pronto, tack.
  • Tagga ner piller, hålla sig lugn ampuller, hålla sig lågmäld vara sansad smörja och sju liter tålamod och förståelse då samtalen om äldstas studier ska tas upp igen. Detta behöver jag mycket av och fort som fan gärna så snart det bara går. TACK!

8 kommentarer:

Lippe sa...

Om jag inte lagt kataloogen i återvinningen hade den varit på väg!
Vad dina överiga önskemål gäller kan jag bara skicka sådana där cyberkramar.
För god nattsömn har jag inget tips heller mer än att dra din man intill dig och sexa lite innan sömn.
Vad dottern gäller så brukar det bli bra till slut, faktiskt!
Vad man väljer i den åldern är inte livsavgörande, inte slutgiltigt. Huvudsaken är att hon hittar något hon orkar och vill slutföra. Min son var skoltrött som ett as och han går en linje som heter Bild o 3D, en estetisk linje och det är mest lekstuga och inte så tungt men han får ett betyg när han går ut och behörighet att i framtiden plugga vidare om han skulle vilja. När ni löst den situationen så hhar du en sak mindre att oroa dig för och kanske du kan sova bättre då?
Kramar-kramar-kramar....

Ezter sa...

Ska kolla om min också hamnat i insamlingen, eller om den finns kvar. Brukar kolla på hemsidan...

Anonym sa...

Hej! Jag beställer katalogen på IKEAs svenska hem sida och ha alltid fått hem den i brevlådan utan problem =)så även årets. Så pröva med de!! Hälsningar Jomalabo :)

Petra sa...

Kan nog tyvärr inte det men en stor kram kan jag fixa.

Knasterfaster sa...

Det finns ett rogivande the som man kan dricka men jag vet inte om det tar bort drömmarna. Hoppas du får hem IKEA-katalogen på det sättet som du blev tipsad här ovanför. Din Äldsta tror jag inte du behöver oroa dig för. Hon har säkert full koll på de val hon gör. Har hon/ni pratat med syo på skolan?

Fru Venus sa...

Tack Jomalabo, det fungerade :-)

Malla sa...

oj, vilka önskningar, vet inte om jag kan hjälpa till!

Anonym sa...

Ja men va bra då!! De va så lite ;)/ Jomalabo