onsdag 23 november 2011

Två händelser.

Mallas underbara kommentar och inlägget om Ann Onym  idag, och Shamrocks samtal tidigare ikväll fick mig att fullständigt ge fan i tråkmånsar och lägga ut det första bilden på mitt pussel. Kanske inte första bilden, men en bonusbild på min absolut bästa sida endast för er som behöver muntra upp ert bittra liv:


Nä, jag ska skriva, om jag så ska skriva bara för mina ögon. Punkt. Men nu ska jag sova, klockan ringer i ottan. Det är en speciell dag imorgon, hoppas jag. En speciellt jobbig dag. Annars kan jag tala om att från och med imorgon är jag ledig tolv, 12 dagar! Alltid retar det nån ;-)

9 kommentarer:

Ezter sa...

Är du släkt med min gubbe? Monkey kallar ungarna honom :)

Gafflan sa...

Bra! Skit i alla tråkmånsar. :D
Jag önskar mig också ledighet men det finns ingen i sikte förrän till semestern nästa år. :( Julhelvetet är ju så himla bra planerat också och sedan har vi veckan mellan jul och nyår då det är årsavslut som får all min energi så inte en enda ledig dag blir det till mig. *bajs* :(
Kram

Märta sa...

Bra där! Snygg du är! :)

Knasterfaster sa...

Om du ångrar dig och vill börja knyppla så har jag en idé. Du kan knyppla in ord i spetsen, typ som blogginlägg. Spetsarna skickar du till mig. Jag publicerar bilder på det du knypplat på en blogg som vi döper till Fru Knypplerskan. Men det är förstås enklast (för mig) om du fortsätter blogga precis som du alltid har gjort. KRAM

Malla sa...

Puss på dig! :D

Malde sa...

Massor med kramar till dig, Vännen!

eva i Aten sa...

Hej fru Venus, nu var jag ju tvungen att scrolla neråt och bakåt i tiden och se vad som hänt, och jag tror faktiskt inte att den korta lilla kommentaren var så illa menad. Det var nog mest på skoj, men det var ju knasigt att han/hon valde att vara anonym.
Bra att du bestämt dig för att fortsätta blogga, du är ju som gjord för det! Och du får verkligen inte låta dig påverkas av något litet som ev kan uppfattas som negativt när du har så många som älskar dig och din blogg! Men vi människor har en underlig förmåga att komma ihåg varenda liten negativ kommentar, medan allt snällt och positivt glöms bort!

Susjos sa...

Kram på dej ! :)

Ting sa...

Hurra!