måndag 19 december 2011

"Förstår inte vad dom gnäller om, det är ju jag som har det jobbigt!"

Totsie, 17 månader
"I snart två veckor har jag känt så här. Vet inte riktigt vad det är men jag tror att jag vill träffa en pojkkisse. En pojkkisse som vill med mig och som gör att jag slutar gnida mig på allt. Enligt familjen är det jättebra om jag slutar yla också. Yla och yla, hur ska dom veta var jag är om jag inte säger till? Alltså till pojkkissen, inte familjen, dom vet var jag är, det hörs säger dom. Jag börjar bli ganska trött, det tar på i halsen att ropa som jag gör dygnet runt. Börjar få ont i ryggen också av att svanka upp rumpan också, av någon anledning.

Nu har jag hört att jag ska bli fixad på tisdag, vad det nu betyder. Alla är lättade här hemma, men jag kan tyvärr inte fråga matte för hon åkte till Helsingfors i natt för att få ett nytt arsel som hon sa. Har inte sett att det är något fel på det hon har, fast hon har ylat lite hon också. Kan någon tala om vad "bli fixad" betyder? Tycker det har en oroande klang liksom. Mjau!"

12 kommentarer:

Singelmamman sa...

Oj oj lilla Totsie! Jag förstår precis hur du har det. Tro mig. Ja alltså min katt hade precis som du. Fixad betyder att du slutar skrika efter en pojk katt och så blir du lite lugnare. Precis som jag, f'låt menar, precis som min katt blev. Lycka till och Kram!

Lippe sa...

Fixade katter är lyckliga katter!!
God jul, kissen!!

Renée sa...

Jag vet precis vad ni går igenom, jag hade rena rama porrakten i hallen innan Tussan blev fixad! KRAM!

Ellen sa...

Snipp snipp, Totsie.
Men sen blir det bra. Och jag läste inlägget nedan. Varm kram från Nacka. I mängder.
KRAM

Fru Gårman sa...

Asså matte, hon åker och fixar sin "piukkapeppu" för att slippa lida. Du ska fixa din peppu (eller nästan peppu) för att du ska slippa lida, eller snarare, familjen ska slippa lida. Det tycker jag är rättvist.

Suzan sa...

awwww..

Tankar vid midnatt sa...

Hoppas både katt och Fru Venus blir lyckat fixad!

Gina sa...

Run Totsie, run! Det blir nog bra ska du se, du har en bra familj som bara vill ditt bästa. Fast det blir nog så att du får ha en parabol ett tag.

Pillargontanten sa...

Oj, då, undrar om du egentligen vill veta???
Men dina våndor, och halsontet går över, det kan jag lova dig :)

Helena sa...

Hur har ni stått ut i 17 månader?? Hon har väl löpt förut? Jag har varit med om det en gång....och aldrig mer säger jag bara...ALDRIG MER!!!!

Knasterfaster sa...

De kommer att fixa "dittan" på dig. Förhoppningsvis stoppar de inte ned dig i ett stövelskaft. Så gjorde man med katter förr i tiden. När "dittan" är fixad kommer alla dina problem vara lösta som genom ett trollslag.

Ulrika sa...

Tjena Totsie, Hjördis här.
Jag är fixad, vet inte riktig vad det innebär men det blev bättre faktiskt. Innan var det något som kliade liksom, det blev bättre efter fixningen.
Nu pratar jag bara som vanligt, hela tiden säger min mamma och pappa. Ibland ryter dom åt mig men då svarar jag bara som vanligt.
Däremot så ylar jag inte längre, det gjorde jag förut när det kliade.

Nu är jag en lyckligare katt. Hör med din mamma och pappa om du inte kan få en Prick. Jag har en prick som jag jagar utav bara tusan. Jag läste häromdagen på kvittot att det heter laserpekare.
Gud så kul det är. Mattorna virvlar omkring där jag far fram.
Sen blir jag så trött.

Undrar nu om det kanske kan finnas en baktanke med Pricken? Att jag blir trött menar jag?
För filura på det.
Ha det gott och lycka till imorgon.

Hälsa din mamma att min mamma hoppas hennes arsel blev bättre på alla sätt ;)