måndag 5 december 2011

Home sweet home.

Jösses vad jag är trött på att åka färja, dessa evighetslånga (2 tim 15 min) resor tillsammans med andra lika åktrötta människor.

Nu är vi hemma igen. Jag vet inte vilka som är gladast, vi eller kissorna.
Med oss hem har vi lite vettiga och ett antal ovettiga sko/klädesplagg åt "J", blommor, en röd och en vit azalea som Mannen skämde bort mig med, och han har varit en sväng till det svenska systembolaget för att botanisera bland viner vi inte har på vårt Alko.

Vi har också med oss vår julklapp från mor/mormor. Enligt henne hade hon kommit över en mycket billig Kitchen Aid åt oss. Den har stått på min önskelista väldigt länge, men det lät oroväckande billigt. Så var det också. Det engelska språket i kombination med en finsk dam på närmare 70 än 60 år som aldrig riktigt ens lärt sig svenska trots 44 år i Sverige är ingen hit. Vi kan säga som så att tanken var god och ......maskinen ska nog vara i köket. Kanske i något skåp.

Nere i bilen ligger bautagarderoben ännu, och nu hoppas vi bara att nån ringer på dörren imorgon på förmiddagen och undrar om vi vill att de ska bära upp paketen! Drömma kan man ju alltid.

Nu ska jag ta med mig Lee Child/Jack Reacher, ett glas vitt och X antal Riesenkolor med mig i sängen. Hörs imorgon!

Nu, nu berättar Mannen att det snöar ute!? Vinterns första snöflingor!

3 kommentarer:

Gafflan sa...

Borta bra men hemma bäst!
Natti.
Kram

Knasterfaster sa...

Språkförbistringarna verkar ligga i släkten. (Ditt förra inlägg).

Ezter sa...

Stackars mamman, som trodde hon gjort nåt bra :) Visa bild!