torsdag 22 december 2011

Liiite dåligt samvete, men det går om.


Så här såg det ut när jag kom hem idag, tre paket lutade mot väggen vid vår ytterdörr. Postiljonen har inte fått ner dom i mitt brevinkast (tack och lov) men eftersom vi bor som vi gör stod dom kvar :-)

Jag har inte skickat ett enda julkort i år. Jag har gett ytterst få julklappar utanför familjen, inte alls som jag brukar. Jag har inte haft lust, tid eller ork. Både tiden och ekonomin har satt stopp, men jag har en plan. En plan som jag gillar. Jag skickar lite kort och andra grejer under vintern istället, när folk minst anar det och inte alls förväntar sig det (och jag har hittat dom), bra va!?

Däremot vill jag tacka för alla kort och paket som jag fått, det värmer mitt chokladomgärdade hjärta. Som sagt, lite dåligt samvete men en bra framtida plan ;-)

8 kommentarer:

Mässkalle sa...

Även Mässkalle har slutat mä att skicka julkort och köpa julklappar men vill hälsa och tacka dig för en underhållande blogg som jag följer med intresse..
GOD JUL!!!!!!

Vero sa...

Det är ju så kul att få något när man minst anar det också. Så är det. Spännande med paketen.

Fru Venus sa...

Tack Mässkalle :-) och en riktigt god jul till dig också!

Ezter sa...

Det är alltid kul med paket :) Jul eller sommar, det kvittar!

Shamrock sa...

Jag har inte fått iväg något i år så jag säger God Jul till dig

Osloskånskan sa...

Äh va'faen....nån gillar dej - NJUT!

Petra sa...

Du skall absolut inte ha dåligt samvete!

Singelmamman sa...

Dåligt samvete är idiotiskt att ha. Speciellt över en sån värdslig sak som julkort. Jag skickar bara julkort när jag känner för det, till släkten. Och väldigt enstaka vänner. Och samma sak med paket.