söndag 25 december 2011

Skräckfylld början

Jägarna 2 kanske inte är den lugnaste början på juldagen, men så blev det idag när Mannen fick välja. Klockan är ett och efter en sovmorgon som heter duga blev det alltså film.

Eftersom hostan och snorandet från helvetet intagit min kropp igen ska jag tillbringa resten av dagen i fluffrock (julklapp) i soffan ätandes godsaker och se på TV/film och läsa. Det är väl just det juldagen är till för?

TACK för alla julklappar och ha en fortsatt fin och lugn dag, kram!

6 kommentarer:

Petra sa...

Visst är juldagen en underbar dag då man bara ligger på rygg och tar det lugnt.

Knasterfaster sa...

Vi ska gå en lååååång promenad (en tradition). Det ser jag inte fram emot men jag vet att det kommer att kännas skönt efteråt. Vi började dagen med Dowtown abbey eller vad den heter. En serie som man kan se då och då har jag märkt. Kl. 13 ska vi vara hos Svärmor. Mellan ligger kvar i sängen ännu... Vad hade du på dig igår? Jag förmodar att du hade en sådan där skinkkort kjol på dig under t-shirten. Den syntes inte på bilden men de syns inte i verkligheten heller så det gör inte så stor skillnad om man har en sådan eller inte. Jag brukar utbrista "Oj, hon har glömt ta på kjolen" när vi går på stan men då brukar Sambon lugna(?) mig med att de har kjol på sig fast det inte syns. Det är sådana där invisible. Nu fick du en lååååång kommentar utav mig.

Åsa Hellberg sa...

Precis så ska en juldag firas.

Fröken Hulda sa...

Samma "recept" här. Mjukiskläder och soffhäng

Snäckskalsdalen. sa...

Synd med förkylningen. Det hade ju kunnat kvitta. Jag är juldagsslut idag så det är bra att det inga krav ställs. Kramar

Singelmamman sa...

Förkyld igen. Synd om dig. Jag gör inget speciellt heller, läser lite nu när tonårsdottern har gått på bio med sina kompisar. Och snart ska jag äta skinkmacka och ta en god julöl till. Den andra ölen för i år tror jag visst. :-)
Ha en fortsatt härlig helg!