fredag 6 januari 2012

Ett litet missförstånd....

Nej, det var ju inte kristi flygare det var, utan trettondan *harkel*, men jag är inte så noga, det var ju en röd dag i slutet på veckan, det var huvudsaken. När det är Kristi flygare däremot, är det en väldigt speciell helg, årets första bloggträff på venusberget! Jag måste ha tankarna på den nu redan ;-)

Sovmorgon har jag i alla fall haft, ända till halv tolv!! Gud vad jag har sovit, och jag tror att jag inte har hostat så mycket som jag brukar. Bra. Lite mindre bra är att min mor kommer på besök idag, har fått lite bråttom nu då. Min mor och jag har inte det förhållande jag önskar vi skulle ha, men vi träffas ibland. Nu är det hennes första besök sen vi flyttade så det kan man ju inte neka henne. Hon har ordnat sitt besök så att hon både kommer och reser hem idag, vilket jag tror att vi båda uppskattar. Vi brukar nämligen inte gå ihop så många timmar i ett streck, jag skulle tippa på två timmar, men idag blir det fem...

En person som jag verkligen går ihop med, det är hon, och vad jag skulle vilja vara med henne idag, och framför allt ikväll, men.......
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SINGELMAMMAN!!

Lööw jo vännen, kraaam!

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Åh TACK! Dagens andra tårar. Satan i gatan så bra dag det blir med så mycket tårar!
KRAM!


Saknar dig här, jag behöver någon som är lugn som du och som säger sitt ner och ta ett glas vin!

Snäckskalsdalen. sa...

Nej, vad spelar det för roll vad det är för helg så länge vi får ha dom kvar i rött.....(jag tänker Annandag Pingst som inte längre är röd i Sverige). Jag trodde ett slag du hade blivit riktigt religiös så där. Men det är ju ganska häftigt att det är Venusbergshelgen sen, där, i maj!
Ha det nu så bra med lilla mamsen!
Du ska se att när man är förberedd på drabbning så går det bättre!
Solskenskramar
Ja, vi har solsken!

Moj sa...

Hoppas det blir okej med Mamman på besök trots farhågorna...Kan inte vara kul att det är så..*tycker synd om*

Kram, Moj

Chrissan sa...

Nu blir jag ännu mer rädd för mig själv. Reagerade inte ens på att du skrivit kristi flygare igår då jag kommenterade ditt inlägg om sovmorgon.

Ellen sa...

Det är inte så kinkigt det där med röda dagar så länge om kommer så att säga :)

AprilSus sa...

Jag reagerade inte ens på missen, kanske för att jag har noll koll på oväsentliga helgdagar.

Jul, nyår och midsommarafton räcker för min del. Påsken är lite svår att missa eftersom det dyker upp en massa ägg och kycklingar i alla skyltfönster, men så mycket till firande blir det inte för våran del, om inte min mamma envisa med att bjuda på påsklunch.

Ha en trevlig helg! Kramis!

Malde sa...

Halloj, Vännen. Skönt att du kunde sova så bra, och att du har hostat mindre. Hoppas verkligen att Mamma-besöket gick bra, eller i alla fall var uthärdligt.

Helg som helg, huvudsaken är att man är ledig!

Stora varma kramar till dig, Bästa Fru Venus!