onsdag 18 januari 2012

HELT OTROLIGT!!

Tog en sväng med dammsugaren efter middagen (som jag lagat) då vi är on spiiking töörms igen, alltså dammsugaren och jag. Såg att klockan hade bråttom idag så jag lämnade köket och matrummet odammsuget eftersom jag hade en bok som måste hämtas på biblioteket före klockan åtta. Även matthögen förblev en hög, men vadå liksom.

Kom tillbaka efter femton minuter och vet ni vad, det står mitt namn på både dammsugare och mattor!! Eller rättare sagt står det; "Får användas endast av Fru Venus"!? Hallelujamoment! Hur förklarar man annars att mattorna låg kvar i hög och kök och matrum inte var dammsuget? Helt otroligt, mitt namn står inte bara på fakking duschdraperiet utan på det mesta här hemma!

Måste genast berätta det för yngsta som ligger i sängen med datorn på magen, äldsta med pojkvän som ligger i hög i sängen och tittar på TV, och för Mannen som har mjukisbrallor med en soffmagnet i arslet! Sen ska jag dammsuga färdigt, lägga ut mattorna och ta mig ett glas rosé - för på den flaskan står mitt namn i alla fall!

7 kommentarer:

Tantaluran sa...

Ha! Hemma i mitt hus är det mesta INGRAVERAT med mitt namn. Omöjligt att radera. Skål!

Zandra sa...

Soffa och man låter väldigt bekant. Vissa dagar har min man tillochmed växt fast i vår soffa.
Nu vill jag ha en ny!! Soffa alltså.

Vero sa...

Ja va fan, tar någon annan i toalettstolen annat än med arslet här, så dör de eller nåt. För att inte tala om toaborsten...
Gissa vad jag gjort ikväll?

Nu hägrar tvätthäng och disk! BLÄ!

Gina sa...

Låter som du skulle behöva skicka hela bunten till boot camp. Kan det vara så att du skämt bort dom, bara aningens lite?!

stort och smått sa...

Själv har jag vänt köksbänken med de odiskade glasen ryggen och tänker så fortsätta göra. Någon gång diskas de väl av sig själva?

Singelmamman sa...

Och jag var väldigt värd ett glas vitt vin. Så skål på oss vännen!

Shamrock sa...

skål // shamrock