torsdag 19 januari 2012

Idag har jag absolut inte visat mitt bästa jag.

På väg hem idag såg jag på långt håll ett par äldre damer som i sakta mak gick över vägen vid övergångsstället. Efter dom gick en kärringjävel kvinna med sin cykel. Då jag såg dom så tidigt bara smög jag fram med bilen, tänkte att jag tar det i sakta mak så behöver jag inte stanna framme vid övergångsstället. Ja, jag vet, jag är smart.

När det var 8 - 10 meter kvar till övergångsstället var kärringjäveln kvinnan med cykeln mitt på övergångsstället, och jag fortsatte att smyga fram i 2,4 km/timmen. Då stannar fanskapet, alltså kärringjäveln kvinnan, inte bilen, och hon tar fram hela sitt pekfinger och pekar först på sina ögon och sen på övergångsstället!! Fram och tillbaka för hon sitt krokiga, vårtiga, jävla pekfinger mot de vita strecken och blänger på mig!

SOM OM INTE JAG SKULLE SE OCH VETA ATT DET FINNS ETT ÖVERGÅNGSSTÄLLE DÄR!!

Jag fortsätter att smyga fram, stannar inte helt, det är fem meter kvar till surmuttan. Hon fortsätter också, viftar med det där jävla pekfingret så att jag tror axeln ska gå ur led på henne. Sen törnar jag. Tar mitt pekfinger, pekar på övergångsstället, sen på mina ögon och sen nickar jag jakande så att dubbelhakan fladdrar, sen tar jag långfingret, mitt alltså, och pekar på henne, visar det sen i all sin prakt och sen snurrar jag det lite runt runt vid mitt öra också. Sen gasar jag som en arton år + två dagar gammal kille och svischar förbi henne samtidigt som jag skvätter ner henne med snöblask.

Moget? Nej, men herregud....

13 kommentarer:

Ezter sa...

Moget? Ja, efter moget övervägande antar jag, det var ju lång sträcka du körde saaakta på. Jävla dum kärring! Hon alltså! Hoppas hon blev både våt och skitig! (Jag är visst inte heller så snäll... eller mogen)

Madeleine sa...

Så sjukt befriande att läsa att det inte bara är jag som blir GALEN på såna apkärringar!!! Klapp du inte henne med sidospegeln i arslet??
;D

Kram!

bakom berget sa...

Så där ja!! He he he he.....

Maria sa...

Hahahahahaha :D

Tant Grön sa...

Inte moget. Men roligt!

Lena sa...

AAAHHAAA! Jag dööööör! Det värsta är att det är så skööönt när man gör det men känns så fel efteråt... :)

Elle sa...

Ibland är man omogen!
(ibland?)

Och tack för utmaningen...du vill bara veta mina innersta hemlisar va?
*blink*

Stora kramen!

Milla sa...

Men den där haha-där-fick-du-känslan efteråt är ganska go, skratt.
Milla

Sus sa...

Sv: Jag hade ingen aning Venus... Är det om det din bok ska handla om??

Fru Gårman sa...

Jamen hahahaha!

Sus sa...

Sv: Nu gör det ont i hela mig.

Märta sa...

Underbart omoget! HURRA för dig! :D

Gina sa...

Ja ibland blir man faktiskt förbannad och gör sådär. Det gör alltså jag också men sist jag skulle *peka finger* tog jag fel finger, Ridå! Blev mest pinsamt. Eller så betyder det att jag inte är lika förbannad nuförtiden så att jag glömt vilket finger som ska upp.