söndag 15 januari 2012

Jag blir så inåthelvete trött 1 och 2

1. I mitt förra inlägg skrev jag att någon varit upp till stugan med traktor - vi såg spåren i backen, spår som kom innan snön - och vi undrade vem det kunde vara? Jag fick en anonym - ja, jag har fått det ändrat igen, på begäran, att anonyma kan kommentera, varför undrar jag igen då - kommentar som lyder som följer:

"Han har säkert kollat så att inget träd har blåst ner över vägen så att ni kan komma fram med er bil. Alla är inte emot dig fru Venus".

Vet ni, jag hade lust att dunka pannan i bordet, så jävla trött blev jag! För det första, han, vem säger att det är en han? För det andra, det finns ingen väg upp till stugan och man ser upp från vägen om nåt träd eventuellt har fallit, man behöver inte gå de femtio metrarna dit upp! Med traktor kan man böka sig upp på kostigen, men det finns ingen anledning. Sen den sista meningen; "Alla är inte emot dig fru Venus". Vem har sagt eller tyckt det? Och vilka är alla? Jävligt märklig kommentar i mina ögon. Det enda jag vet som är emot mig för tillfället är tyngdlagen och fjortonåringen som vill ha men inte får en navelpiercing.

Vår tanke, och förhoppning, är att Elandelslaget fått ett avbrott på linjen som går över tomten, där ingen annan har nån skog att se efter, och kollat om det gick att komma dit via vår kostig.

2. Jag har ingen bloggmail längre. Eller, kanske jag har, men jag slipper inte dit. Fick ett meddelande om att de tror att någon använder min mail olovligt och ville att jag via en annan mail skulle svara på frågor som kunde bekräfta att jag var just jag. Frågor som "Vem mailade du senast? (svar: Malla) och sen frågor om länkar, grupper bla bla bla bla som jag använt senast. Herregud, har jag ens gjort det? Sen kom det bästa(?), "Vad har jag gett för svar på en ev fråga och vilken alternativ har jag gett när jag öppnade mailkontot??

Vad tror dom?? Jag minns för fan inte vad jag skrev/svarade/sa igår!! Det här var för två år sedan!! Jag svarade vad jag trodde kunde vara rätt men tjii fick jag. "Vi kan inte se att ni skulle vara innehavare av detta mailkonto". Nämen skit it då!

Har någon mailat till annavirta under den senaste veckan så har jag inte sett det. Ni som mailat mig under dessa två år, jag har inte era uppgifter kvar. Kanske jag startar en annan, kanske inte. Nu ska jag stjäla ett par nötcreme av yngsta och sen sätta mig i duschen och tjura en stund.

Uppdatering: Att äta nötcreme när man duschar är klart underskattat.

14 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Det där med mailen... Har du hotmail så låter det precis som när min hotmail kraschade för 1½ år sen. Bara att fimpa den och skaffa ny. Gmail har funkat kanon hela tiden. Tyvärr förlorade jag alla mina kontakter... men fick tillbaka dem via FB!!

Baronessan sa...

1. Typiskt att man får såna konstiga kommentarer från FOLK SOM VILL VARA ANONYMA!
2. Du har all rätt att tjura!

Zandra sa...

Men hallå, ät upp nötcremen innan duschen. Så den inte blir blaskig för då blir man ännu tjurigare;)

Lena sa...

Hm, jag har i alla fall inte uppfattat dig som negativ och tjurig och att alla skulle vara emot dig - tvärtom! Du är en riktigt fyndig och kul typ! :)

Lippe sa...

Ha!! Den där anonyma som jag hoppas är här och fegsnokar är antagligen en missunsam och bitter liten människa! Du som mitt i allt elände som ibland ramlar över dig i samlad tropp håller näsan över vattnet och alltid lägger till ett MEN... Där du beskriver det som iaf är positivt för stunden!
Kram du positiva, varma, härliga Venus!!! ♥

Malla sa...

haha nötcreme i duschen lät urhäftigt!
jag har drömt om dig i natt! :D

Göran sa...

Ta dej du en riktigt kalldusch och grubbla inte så in i vassen :)

Singelmamman sa...

Anonyma kommentarer är ju alltid anonyma av den anledningen att de inte vågar stå för sin åsikt. Och/eller vill provocera.

Märta sa...

Visst är det konstigt - även om man försöker låta bli att bli uppretad på de där "anonyma" giftpilarna - nog sjutton blir man det iaf!! Å andra sidan har idioti den effekten på de flesta..

Hoppas nötcremen botade irritationen och att du har en riktigt hääärlig söndagskväll!

*KRAAAM*

Fru Gårman sa...

Jag kan intyga att vägen som Venus pratar om inte är särskilt farbar med vanlig bil. Husbandet har typ prövat! hahaha...
Men i alla fall. Du anonyma, kan du sluta vara anonym, tack. Finns liksom ingen anledning.
På vår stuga såg vi spår att någon genat genom tomten när vi inte var där, syntes tydligt i det oklippta, fuktiga gräset. Man undrade ju vem sjutton gör så när man sparar 10 meter typ? Sen var det grannen som sa att han genade genom oss för att det ösregnade, han sa det ofrågad, förstod väl att vi undrade. Då blev det genast mycket bättre känsla i kroppen.

Gafflan sa...

Gör ny mail.
Kram

Västgötskan sa...

He he! Nötcreme i duschen säger du? Får nog testas! ;-)

Småländskan sa...

Alltid obehagligt när man ser "spår" kring sitt hus/stuga. Har själv upplevt den obehagskänslan.
Ang. anonyma kommentarer håller jag med vad andra skrivit här. Själv har jag ingen blogg, men undertecknar alltid när jag kommenterar hos någon.
Ha det bra Venus och skit i de där anonyma!

Sus sa...

Anonyma kommentarer är intressanta.

Och ofta är det avundsjuka människor som inte läser med glimten i ögat.

Nåväl.

Nötcreme i dusch var ngt nytt.