måndag 9 januari 2012

JAG HAR TRÄNAT!

Eller, jag har gått en promenad idag igen, två dagar på rad nu. Tänkte bara chocka/locka er lite. Det verkar gå bra.

Tog en promenad ikväll, Mannen ville komma med fast jag bad honom dra åt #&%"¤#¤ igår. Vi kom hem tillsammans också. Och samtidigt. Alltså en långpromenad igår och en halvlång (40 min) idag. Men, förutom dessa promenader håller jag på och bär upp grejer från källaren till vinden. Sorterar lite. Jackor och kläder. Mest jackor.

I alla fall, fyra våningar upp och ner samtidigt som man bär på flyttlådor, det är lite träning det också. Åtminstone tycker mina baklår och mitt gäddhäng det. Dom protesterade lite i duschen.

Jävlar i havet vad jag har jackor. Som jag inte kommer i. Eller kommer i men inte får fast. Med undantag för den jag fick av Gro för ett år sedan. Tack Gro, jag är dig evigt tacksam.

För tre år sedan sålde jag åtta jackor/kappor och köpte en kristallkrona för pengarna. Bra affär tycker jag. Jag kommer visserligen inte i kristallkronan heller men den är snyggare än åtta jackor på vinden som jag aldrig såg.

Nu har jag elva jackor/kappor kvar. Innan ni börjar gapa och skrika och oja er och flämta dramatiskt kan jag tala om att jag jobbat på ett ställe där vi sålde jackor, och där fick vi personalrabatt fast plaggen redan var nedsatta med 70 %. Sen hade min syster i Helsingfors möjlighet till outletbutiker lite i smyg till vansinnigt billiga priser. Så det så.

Sa jag att det är skittråkigt att promenera och det gör ont i mina lungor/bröst?

Nu ska jag koka mig en balja te, kolla in Milred Pierce på tvåan och sen har jag en date med John Blund. Hoppas den blir längre än förra natten, fyra timmar var ingen höjdare i morse.

Vad jag svamlar om absolut ingenting.

21 kommentarer:

Mångmamma sa...

Själv löper jag gatlopp upp och ner mellan källare och övervåning för att mata vedpannan, rädda torr tvätt, mota in den i rätt skåp och däremellan jagar jag några små rackare som måste i säng om de ska orka med skolan imorgon. Nog så jobbigt!

Gafflan sa...

Jag tycker du är duktig! Det tunga i bröstet blir bättre jag lovar. :D
Kram

Lena sa...

Jag tycker allt du skriver är intressant och givande så du svamlar inte alls! Grattis till kristallkronan, hoppas du får nåt fint även denna gång!

Ezter sa...

Du är duktig! Jag har också varit ute och gått varje dag nu ett tag, men jag springer ju inte fyra trappor upp och ner med kartonger! Kämpa på!

Anonym sa...

Duktiga du!! Kämpar så tappert. Trist med så många jackor och så kan du inte njuta av dom på, jag säger - sälj och unna dig något du vill ha. Krya på dig!!

Anki sa...

Bra jobbat!!

Jag tror du skulle vara skitsnygg i kristallkrona! :-D
OCH röda gummistövlar!

LavJokram!

Helena sa...

Det är ju som träningspass att bära kartonger sådär. Klart att det känns. :)

Anonym sa...

Vi kan ta varandra i hand - jag har också promenerat 2 dagar på raken nu ;-)

hejja på!

desperat hemmafru sa...

Jag har också varit duktig, även om det inte märks nämnvärt på vågen ännu. Men att promenera är bra och får man trevligt sällskap är det ju toppen! En god start på det nya året. Heja dej!

Singelmamman sa...

Heja! Det tunga i dina lungor kommer att ge med sig. Jag lovar! Och keep gååing så går vi tillsammans snart!
Behåll de jackor du vill komma i och om ett tag när du kommer i dem kan du glädjas över alla de bra köp du gjort. Kram

Fru Gårman sa...

Du ska ha jackbloppis här på bloggen! Jag kanske hittar en jag vill ha... :D

Västgötskan sa...

Kära Fru Venus,

För det första, oj vad jackor?! (Jo, jag viftar lite med armarna i chock). ;-)

För det andra; för att du ska fortsätta träna kan du inte köra något som du tycker är TRÅKIGT förstår du väl? (Låter som en pekpinne-kärring nu känner jag). Men ja ja, du fattar säkert. Hitta något ROLIGT!!! :-))

Fröken Hulda sa...

Gårman skrev det jag tänkte. Upp med bilder och priser... utropspris alltså... sen blir det auktion

Ellen sa...

Men du? Vaddå inte är snygg i kristallkrona? Det är klart i kan ha den. Lysa upp hela stan när du strosar omkring!!!

stort och smått sa...

Heja dig! Fortsätt promenera så kommer du snart märka att du orkar mer! Glöm inte bort att du måste låta kroppen vila någon dag ibland också.

Duktiga du! : )
Kram

Lippe sa...

Sälj jackorna och köp något du kan ha i lägenheten ist för på vinden!
Och jag tror de menar en pick i veckan. Och en ny var gång.
Fast som de skriver så vet man ju inte vad de menar, kanske bara är en och då i vecket, inte veckan!?
Kramen på kvällen!

Knasterfaster sa...

Det var ett roligt svammel! Fortsätt promenera. Du måste upprepa promenaderna 15 gånger innan de blir en vana så håll ut. Kram

Nina sa...

Vadå svamlar om ingenting!???!!! DU HAR TRÄNAR för tusan!!! Bravo! Well done! och HEJJA HEJJA DIG!!! Det onda kommer att avta, och om bara ett kort tag så kommer du inte förstå hur du kunde låta bli långa, goa promenader! Men strunta i det nu, nu ska du bara vara jäkligt stolt över att du har gjort det! (och fundera på när imorgon du ska göra det igen, kanske)

Det där med en massa kläder... känner igen det... jag har väldigt, väldigt,väldigt mycket blusar hemma, av typ samma anledning... och ännu mer sjalar, vantar, mössor osv... galet men sant, men det är ju bara härligt! Leder det till kristallkronor så är det ju ännu bättre!

Sus sa...

Härligt Venus! Promenader är bra för själen =) Ladda ner lite sommarprat eller ljudböcker så kommer det att bli roligare =)

Hejja dig!

Fru Venus sa...

Sus: I vad ska jag ladda ner det??

Anonym sa...

Testar/FG