söndag 29 januari 2012

Kvällen och dagen efter

Fyra av de sex tjejer som hjälpte oss flytta kunde komma till vår Hacienda Flyttfesto:

Skylten på dörren

Det går att fixa till det lite kul även om man bor i lägenhet. Ute/nere på trappan hade vi en stor lykta med ljus och nachochips i, inne i trappen hade vi ljuslyktor på varje våning med limefrukt eller chilifrukt - de kunde ju inte missa vad det handlade om :-)Jag måste säga att maten var supergod! Olika varma och kalla röror, lökringar, kryddiga potatisklyftor och nachos till förrätt, en mexikansk soppa med kött och stora vita bönor och guacamole till varmrätt och chokladmousse med chili till dessert. MUMS!  Till det mexikanskt öl och vin. Ganska mycket, och mycket gott vin.
 
 Efterbild, men det var inte kvar i morse, Mannen är en hejare på att städa undan allt innan han tar natt, jätteskönt!

Jag måste säga att vi hade en jätterolig kväll och natt, jag känner av skrattkramperna i magen ännu. Nu har jag haft sovmorgon, ätit frukost och tvättat en maskin tvätt. Idag har vi strålande sol och blå himmel vilket betyder att vi borde och ska ta en långpromenad. Ha en skön söndag där ute!


3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Ser helt fantastiskt gott ut! Vi har också sol idag, men jag ids nog inte gå ut. Vill sitta inne hela dagen. Får se hur det blir med det.

Anki sa...

Vilken härlig idé och fest!! Du är en inspirationskälla på många områden!

Varm kram <3

Helena sa...

Låter som att det är mer än värt det att hjälpa dig flytta. :)