tisdag 17 januari 2012

Ni är lite konstiga....

Jag trodde, med tanke på mitt tidigare inlägg, att jag skulle få en viss förståelse för min felhörning(?) i telefonen, men istället skrattar ni åt mig!? Jag förklarade ju så bra varför och hur det kunde bli lite fel...

Gro undrade vad Mannen sa när vi träffades? Jo, han har ju humor, så han gav mig den lilla påsen med hyllpluppar och sa att jag skulle ge dom åt chefen imorgon.... ja ja ja ja ja.

Nu är tisdagsmiddagen med med vin avklarad. Ostbricka, fläskfilé och en ynka chokladbit. Till det lite vitt, lite rosé (det höll på och frös bort på balkongen) och lite rött. Bästa bästisen S och jag har planerat en Helsingforsresa, ska bli kul, lite Thelma & Loiuse goes jätte-loppis-shopping på Helsinki Design, YES!

Annars funderar jag på om jag ska anta den senaste utmaningen, att fotografera min dubbelhaka och lägga ut bilden. Två problem här bara. Man måste ha en 42":s skärm för att kunna se den, min bautadubbelhaka. Och dom som verkligen ser den, dom får två flugor på smällen eftersom man får mitt skägg på köpet då. Är det värt det frågar jag mig nu. Ska fundera på det medan jag tar kvällens nötcreme-dusch och sen tittar in hos er.

7 kommentarer:

Ellen sa...

Du är underbar rakt igenom, toka!!!

Shamrock sa...

Fan jag kan inte kommentera hos dig. Måste byta webläsare annars låser sig datorn. Ska försöka byta webläsare udner veckan

Malla sa...

hahah, du är underbar!

stort och smått sa...

Du är helt underbar! : )

Gafflan sa...

Hahaha! :DDD
Kram

Fru Gårman sa...

Jaaaaa!!!! ABSOLUT VÄRT! I i alla fall var det så för min statistik! Dubbelt så många har velat se mina hakor jämfört med vanligt. :)
Men inte bara därför, du kan visa din skäggiga vackra nuna här nu tycker jag! :)
KRAM!

Snäckskalsdalen. sa...

Ha...ni är för roliga du och Mannen....hoppas du är bättre i örat nu så du hör att det är han!
Natti natti