söndag 15 januari 2012

Varför?

Varför har inte veckan åtminstone två söndagar? Nu är vi här igen, söndag, dagen innan slavveckan börjar igen. Speciellt kort känns denna söndag då jag sov till elva......igen. Vadärdetförfelliksom?

Jag började i alla fall dagen med att baka scones till frukost! Ni vet sådana där nyttiga, med smör och vetemjöl som man äter med smör, ost och marmelad. Just sådana.

Sen tänker jag ta mig till stugan för att kolla läget. Har de senaste stormdagarna ställt till med elände eller är allt ok? Totsie ska få komma med, hon behöver springa av sig lite så kanske hon inte river så mycket papper/brev/tidningar inkommande natt. Ska ringa och kolla om Mannen ska med eller om hans kalsongbak växt fast i soffan idag igen.

Idag blir det stek till middag. Gillar inte, men mina barn är köttomaner, och ibland måste man krusa även dom. Medan det är dagsljus borde det bli även en långpromenad, solen skiner nämligen idag. Hoppsan hoppsan.

alandgun och Zandra, välkomna som följare :-)

5 kommentarer:

stort och smått sa...

Scones! Det är ju såå gott. Det bakade maken nästan varje helg, innan jag kom på att jag inte skulle äta vetemjöl. Men jag funderar starkt på att synda någon dag.... får helt enkelt ta magontet som följer. Njuta måste man få göra någon gång ibland!

Zandra sa...

Tack:)
Hoppas du får en fin söndag!

Fröken Hulda sa...

Du är i gott sällskap. Sov till halv 11 och söndagen känns alldeles för kort. Speciellt då jag inte jobbat sen mellandagarna. Men... det är bara att bita i det sura äpplet och vara glad för att jag har ett jobb jag trivs med. Hjälper ju inte att skjuta upp det precis... Vardag blir det i alla fall. Håller tummarna för att stugan och dess omgivning är intakt.

Singelmamman sa...

Och jag som försökte övertala sonen att baka scones till frukost. Det blev inga. Så synd! Jag älskar scones.

Ringa mannen för att höra om han ska med? Har jag missat något om storleken på er lägenhet?
Promenaden kan du ju ta ute vid stugan, blir underbart. KRAM!

Snäckskalsdalen. sa...

Sova, ja, oj vad jag sover när jag väl somnat. Undrar också vad det är för fel. Men när du vaknar verkar du ha massor av energi, baka scones t ex. Så gott! Trevlig söndag! Kram