torsdag 23 februari 2012

Den ludna friden är över...

Jag vet varför venuskan är utan armar!
Jag Hon har rakat sig under armarna! Konstigt att armarna hänger kvar som man får hålla på. Gång på gång. Börjat med slåttermaskin för att sen gå vidare till häcksaxen, kökssaxen, rakkniven och till slut den turkosa ladyshaven från Venus(?). Och då finns det lite jobb kvar inför varje duschning under hela nästa vecka *pust*. Allt för att bli vårfin. Även mina rasben skånkor fick sig en omgång då första mars betyder kjol-baraben-strumplös. Mannen har inte upptäckt ännu hur fin jag har blivit, men det gör han så fort han går för att duscha. Golvsilen juu nåuv.

9 kommentarer:

Helena sa...

Hahaha, du kan inte tänka dig att rensa golvsilen innan någon annan ska dit? ;)

Anonym sa...

Hahaha luden golvsil är inte alla som har, fast du kan ju skrämma slag på honom förstås, han kan ju tro att en råtta är på väg upp därifrån. Kanske bäst att varna först.

Shamrock sa...

Kör med långbent och långärmat så länge som möjligt. På så sätt har jag alla lemmar i behåll när solen tittar fram

Fru Gårman sa...

hahahaha...!

Åsa Hellberg sa...

Snart kan du vifta med benen på venusberget igen!

Osloskånskan sa...

God tur när du/ni drar!

Fröken Hulda sa...

Riktigt så illa är det inte här men inte långt ifrån. Å jag har ingen som kan rensa golvbrunnen. Det får jag minsann göra själv. Fatta att man inte vill raka så ofta för hur äckligt är det inte att lyfta på det där locket. Angående kjol och bara ben redan i mars. Jag skulle för det första frysa ihjäl och för det andra skulle jag ALDRIG våga visa mina blekblåa ben med diverse märken i olika färger.

Petra sa...

Du är helt makalöst underbar!

Gafflan sa...

HAHAHA! Du är la för goooo! :DD
Kram