fredag 24 februari 2012

Jag behöver er hjälp!

Imorgon ska jag ju träffa ett gäng bloggare, en del av eliten av underbara, humoristiska och kloka bloggare.

En sak bekymrar mig dock. Flera av dem har "vit månad". Betyder det att de kör filmjölk, naturell joggis och sockerbits-skumgodisar? Eller kan de tänka sig ett par vitryssar eller en skvätt vitt vin? Eller ska vi alla vara klädda i vitt (gudhjälpemig)? Känner att tanten med rabarbervinet och glada röda drinkar behöver lite vägledning här.

En annan sak. Har träff på dagen också, med bland annat henne. Eftersom jag kommer med färja som betyder tax free har jag ju med mig lite gott och blandat. I flytande form. Känns inte så där jättekul och sitta i Jina trikååts provrum och hutta Dooleys, whiskey eller vin när man har sällskap. Helt okey om man  är på shopping med ett gäng magra skator smala kvinns som provar kläder, men inte när man kan vara två.

Vid mina tidigare resor har inte restauranger och barer uppskattat min medhavda dricksäck, utan riktigt ohyfsat och ibland bryskt kastat ut bett oss gå ut!? Tips på var vi kan sitta och hutta ifred och lösa världsproblem, gärna inomhus.

Tack. Jag visste att jag kunde lita på er.

9 kommentarer:

Lippe sa...

På en bänk i vilken galleria som helst? ;)
Oroa dig icke!
Nöden är uppfinningens moder :)
Kram och ha så kul!!

stort och smått sa...

Det finns många fina och mysiga hotellfoajéer...!

Tant Grön sa...

Vit månad tror jag är att man dricker vitt vin och lever på filmjölk för att till sommaren kunna komma i sina vita kläder. Kommer inte på något annat.
Har ingen aning om var man kan hutta medhavd dryck. Kanske i Kulturhusets läsesalong...Eller på något café där man köper en läsk med samma färg som den medhavda drycken å så trixar man lite?

Monica sa...

Tyvärr, jag känner inte till Stockholmo så bra. Vet bara att Sus och Singelmamman bor där :))
Ha så skoj!
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Vit månad? När ni ska träffas? Då tycker jag du kör ditt eget race, dom andra får skylla sig själva. Sen vet jag inte mer än Monica ovan, tyvärr....Ha kul! Kram

Realisten sa...

Jag vill bara påpeka att jag inte har någon vit månad. Ses i morron. :-)

Viktnedgangsomfunkar sa...

Vit månad är för amatörer, herregud! man lever ju bara en gång... Lite vin nu och då är nog bättre så att man inte chockar levern ;)
Ha det så fint i min/vår fina underbara stad! KRAM!

Singelmamman sa...

Vit månad kan ibland ta abrupt slut också. Snipp snapp så var den vita perioden slut.

Shamrock sa...

Ni kunde kikat in på mitt jobb