torsdag 23 februari 2012

Läget

Snöar  -  sååå onödigt!

När en liten skitkisse tuggar i sig av två fastlagsbullar får hon problem med magen och löser det genom att släpa lilla baken med fasthängande halvlösa skitkorvar runt klädkammargolvet. Lukt - vedervärdig, ny golvfärg - brun, mitt humör - #&"%#"!

Var till apoteket igår och gav dom onda ögat och slemmiga hesa rösten. Fick slemlösande, sovit nästan sex timmar i natt!! Nu till doktorn och sista antibiotikan idag och kvällscortisonen slutar idag :-)

Att ha en fjortonårig sportlovsledig tjej hemma är inte så kul när hon på fem dagar har fyra morgontider att passa till sjukhus och rehab. Ska väcka henne nu och ducka för både ord och mördande blickar. Oven and out.

Uppdatering: Verkar vara en liten bebis på gång också :-)

4 kommentarer:

Viktnedgangsomfunkar sa...

Nej fyyy, skulle inte byta med dig :/
Skönt att du slipper lite medicin iaf! Kram

Fröken Hulda sa...

Jag har tur tror jag... Iris gillar inte sötsaker och annat som kan måla om golven. Men... fyra nyanser av brunt kanske inte är fel... så länge det är doftfritt ;)

Var du vaken INNAN bäbisen kom så du hörde på nyheterna att dom var på väg?

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, en liten bäbis är född! Tänk, stackars barn, stackars mor och stackars far, tur dom har varandra. Men jösses, jag tänker på det stackars barnet......pust.
Vet du vad! Vi har SOOOOOOL! Den är ljus och himlen har en färg jag glömt bort att den fanns, ljusblå så där....helt fantastiskt!
Kramar

stort och smått sa...

Hoppas att du får en bra dag och att du snart är pigg och kry igen. Här skiner solen, som Snäckis redan berättat, och det är ljuuuuvligt! Jag måste nog ta mig en sväng ut.