måndag 20 februari 2012

Nagelskötare, någon?

Jag läste ju en del inatt om vi säger så.
Bland annat om Charlotte Perelli och hennes medverkan i inkommande helgs melodifestival.
Tjejen är ju i ett fantastiskt skick, the body liksom, och med mer normal sminkning är hon ju jättesnygg. Naglarna är ju en stor grej för henne:


Nu läste jag att det är elva personer runt henne hela tiden, stylister, manager, låtskrivare, tränare osv. En tjej är med hela tiden enkomst för att sköta hennes naglar, alltid! En personlig nagelskötare.

Kan inte riktigt tänka mig att jag skulle behöva en sådan. Kan inte ens tänka mig att jag skulle kunna ha naglar med mitt jobb.

Fast efter närmare eftertanke kanske jag behöver en nagelskötare snart. En person som klipper mina tånaglar. Räcks snart inte ner längre. Det är..........en grej i vägen. En stor mjuk sak. Måste nog ta tag i det, har inte råd med en nagelskötare.

5 kommentarer:

stort och smått sa...

Har hon ett litet smycke i nageln?!
Undrar hurdan jag skulle vara som människa om jag hade en hel stab omkring mig ... odrägligt dryg och divig förmodligen. Eller bara vansinnigt irriterad på alla omkring mig.
Nä, jag är nog hellre ful då. ;)

Åsa Hellberg sa...

Jag såg henne dagen efter hon vann festivalen sist, på Media Markt inför 30 personer kanske. Så proffsig, trots den lilla publiken (som sedan blev större). Hon pratade och skojade med barnen, och att hon säkert inte hade sovit märktes överhuvudtaget inte.

Jag gillar henne skarpt:)

Snäckskalsdalen. sa...

Men du har alltså nästan hostat av ett revben, din stackare, det gör ont.
Skojar du om Perellis stab, eller? Det är ju ett helt företag, ett helt entourage och en nagelskötare, näääee, nu blir jag matt, det är löjligt, det tycker jag faktiskt. Urlöjligt.
Vi har dimma, storm, regn, dimma, storm, regn, dimma storm regn och jag är fortfarande förmattad av den där lille killen som var här - du milde. Och hunden upp i alltihop och fotostativet och mattor som barriärer och jag vet inte allt....är det så att ha barn? Nej, det är det inte, va?
Krya på sig frun!
Kramar

Shamrock sa...

Tänk dig att byta tampong med de naglarna

Malde sa...

Shamrock, hon kanske låter någon anna byta tampong...

;-)