söndag 19 februari 2012

Regnvädersdag

Inatt har jag sovit 2,4% mer än föregående natt, alltså totalt 3,9% av nattens timmar. Det tar sig och det gör även snorandet som börjat helt plötsligt :-( Hostan from hell är kvar, men kanske den blivit lite våtare?

Idag ska jag och min äldsta, Guldlock, göra något som vi aldrig tidigare gjort. Jag hoppas att jag orkar, det är bara tjugo meter dit från vår bakdörr men jag känner att bara jag kommit upp och ätit frukost så är krafterna slut. Kanske morgonens mediciner får lite fart på mig för jag vill verkligen inte missa det.

Annars har det regnat hela natten, mysigt ute nu. Lite knackig is på gatorna och blött, blött, blött. Tråkigt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Här snöar det igen..... men om 35 dagar kommer jag till värmen och då gör det inte så mycket. Gillar inte ens vintern alls.

Ezter sa...

Likadant väder här, skönt om snön försvinner. Men idag kan det inte bestämma sig för snö eller regn :( Nu kom solen också! Snacka om blandat!

Fröken Hulda sa...

Lika slaskigt här men utan slask ingen vår...

Marianne sa...

Det var en envis "sjuka" du fått,brrr och hosta tar nästan knäcken på en,usch! Krya på dig snabbt,hoppas "guldlockdagen" ger lindring :-)

Åsa Hellberg sa...

Här är också blött. Var rädd om dig, ta det lugnt!

Renée sa...

Nu jäklar började det snöa här just som jag läste ditt inlägg! Hoppas verkligen du snart blir bättre, min flicka hade sådana problem när hon var liten (växt ifrån det tack och lov!) så jag vet hur jobbigt det är... Bra att hostan börjar bli blöt, snart kan du hosta upp skiten som sitter och gör världen till pest.
Många kramar till dig!

Cina sa...

Krya på dig!
Kram!

Ulrika sa...

Hoppas hostan ger sig omedelbums. Och att du orkar det du har tänkt göra.

Jag önskar det regnade här. Men det är snöstorm så det blir som det blir. Fast en ovädersdag blir det. I soffan med en stickning. Samma stickning. Puh...

ZtorZillen sa...

Trist med regn! Krya på dig!