fredag 30 mars 2012

En dag i Kalix

Ulrika och jag steg upp tidigt och körde ett morgongympapass och en timme avslappnande yoga (ljug). Vi åt en god frukost (sant) och storstädade sen köket (ljug). Vi tog en promenad ute i det vackra vädret:


(ljug) och njöt av solen hela dagen (sant, men inomhus). Vi har nästan nött ut soffhörnen och pratat oss hesa (sant) och katterna tyckte vi var ett toppensällskap (?). Vi lagade en hälsosam och näringsrik middag (ljug) och inte en godisbit eller kaka trilla ner i våra magar (ljug). Senare blev vi hungriga igen och åkte in till city för att äta på kinarestaurang:


(sant) och där satt vi och pratade en god stund efter att en del av personalen hade gått hem och restaurangen hade stängt (sant)! Nu är vi hemma igen och ska babbla det sista av oss innan vi tar natt och jag tyvärr måste åka hemåt igen. (sant) Vill inte. (sant)

6 kommentarer:

Petra sa...

Härligt!

Ulrika sa...

Jag fattar inte det där med liten text som du kallar (ljug).

J a g har då varit på långpromenad, yogiserat, lagat hälsokäk, vågade vägra godsaker och storstädat köket, fast jag märkte minsann att jag fick göra det ensam.

Du satt ju bara i soffhörnet och pratade för dig själv.

Singelmamman sa...

Hahaha!

Helena m. 4 sa...

Guuuuuuuud så gott det såg ut !
Fullkomligt äääääälskar friterade räkor med sötsur sås - det är för övrigt enda gången jag äter vitt ris, men då är det gott. Fluffigt men gott.

Åsa Hellberg sa...

Det låter så härligt!

Shamrock sa...

sötsur sås - det är min grej på kinakrogar

jag har sötsur sås med ris istället för tvärtom