onsdag 21 mars 2012

Idag är jag oroligt nervös och förväntansfull.

Det är meningen att Mannen med hjälp av äkta mannen till bästa bästisen S ska ta ner fyra enorma granar ute vid stugan. Det betyder att vi får mer sol på en vägg där det ska installeras grejer senare, om det funkar.

Om, vilket jag inte tror, allt går åt pipan är vi utan stuga, för då har de fallit ner rätt över stugtaket.  Sen när allt gått bra har vi djävulskt med arbete med att föra bort allt ris och alla kvistar. Har dock en plan. Gänget som hjälpte oss flytta vill gärna hjälpa till igen - för att få den efterföljande festen, ha ha!

Annars har jag hört av mig till alla jag känner med motorsåg, skulle de kanske kunna tänka sig att fara ut och hjälpa till ikväll? Bra :-) Tack!

6 kommentarer:

Tjock & Chic sa...

Klart det går bra. Så härligt med mer sol, det är ju det vi vill ha! Hoppas många vill vara med på festen och alltså kommer och sågar...;)

Per A sa...

Jag har många motorsågs och trädfällningsexperter i min familj. Deras råd till alla ickeexperter som ska ta ner träd är. Låt bli.

Jag tror dock inte på dom. Det är ju liksom i riktningen av deras inkomstkälla...

Eller sagt med andra ord; det går säkert bra.

Osloskånskan sa...

Hjelm og vernesko et must!

Anonym sa...

Har du talat mä Kapten Haddock sett bilder på hans fina fällning och klyvning.

Mässkalle

Ewa sa...

Har visserligen både motorsåg och motorsågskörkortet som krävs för att använda den på annans mark, men tyvärr är avståndet mellan Halland och Åland lite för långt för att jag ska kunna dyka upp ikväll. Annars hade jag gärna gjort detsamma. Lycka till i alla fall. Kram Ewa

Märta sa...

Hehe, när P fäller träd nära huset brukar jag gå in för jag törs inte titta fastän jag vet att han är skitbra på att fälla.
Fast jag brukar komma ut när det är dags att dra ris - och det är skiiittråkigt!
Hoppas det blir bra! *kram*