måndag 26 mars 2012

Inte läge just nu...

...att jävlas krångla med mig.

Huvudvärken sitter som berget trots tung sömn, dusch och lite spenatsoppa.

En del av planerna inför veckans resa är inte längre just planer. Vi får se hur vi löser det, orkar inte tänka just nu. Men åker, det gör jag. Lite värme gör ingen skada på denna smäckra lekamen.

Men. Att folk inte ger sig, inte kan läsa innantill, inte fattar!
Ännu en anonym kommentar:

"drar du dej fan inte för att göra vad som helst bara för att få uppmärksamhet"

I lördags, när jag tog årets första och nödvändiga dopp. På det inlägget fick jag en kommentar i förmiddags.

Bara för att jag är så jävla trött och irriterad på så mycket just nu så kör jag den här harangen igen.

Det finns inget annat vatten på stugan just nu förutom dunken med dricksvatten och vattnet i havet! Är jag svettig och skitig vill jag skölja av mig. Jag brukar bada tidigt och sent, slutade i oktober i höstas. Vinterbadade förr när jag hade möjligt. Sen är det upp till var och en om det är "vad som helst".

Sen undrar jag, hur många bloggar endast för sin egen skull, inte för att nån annan ska läsa?

Jag är ganska säker på att de flesta bloggar för att någon ska läsa, ge respons - och då menar jag inte anonyma fega fitterikommentarer - tycka till och få nån sorts kontakt med åtminstone några läsare. Är inte det en sorts uppmärksamhet? Det är väl därför man har följarlistor, länkar, och svarar på kommentarer, för att få uppmärksamhet, eller?

Att ge anonyma kommentarer är ju också ett sätt att få uppmärksamhet, eller hur!
Men nu är det slut med det, åtminstone här. Har ändrat inställningarna igen (hoppas jag). Fega stackare utan eget liv som bara spyr en massa galla över andra kan söka sig någon annan stans, förslagsvis kan ni bilda en egen klubb där ni kastar skit på varandra.

God natt.

18 kommentarer:

Gafflan sa...

Det var då självaste fa-an att folk inte kan låta bli att vara elaka!! Jag förstår det inte?! Det finns inget att vinna på det.
Massa kramar

Åsa Hellberg sa...

Jag förstår inte att man lägger energi på det man INTE gillar, som anonyma troll gör. Visst är det konstigt?
Jag tyckte du var störtskön som badade ... OCH visade upp beviset.

Snäckskalsdalen. sa...

Fullkomligt obegripligt, du vet vad jag tycker! Löjligt och onödigt och inte det minsta varken roligt eller trevligt, bara nedlåtande.
Undrar hur man känner sig när man går och lägger sig, är man nöjd med sig själv när man skriver så där....nån bitter typ!
Kramar igen

Malla sa...

ja dessa anonyma!
jag bloggar då inte bara förmin egen skull.
stor kram på dig och sov gott!

Singelmamman sa...

Hahaha! Den fegisen skulle se dig i verkliga livet! Jag är bara förvånad över att du inte varit ute och simmat tidigare.

Att lägga ner tid på att läsa, irritera sig och sen kommentera en blogg som hen uppenbarligen inte gillar är så pinsamt lågt att jag inte skulle bry mig.
Jo, det är klart jag skulle, jag skulle bli arg, ledsen, och svinförbannad.
Du anonyma kommentator; skaffa ett liv.

LillaTuss sa...

Jag hade en sån där äcklig jävel efter mig som till sist började hota med att anmäla mig för förtal när jag påstod att hon var puckad. Hon var inte anonym men skapligt rubbad. Nu finns hon inte som bloggare i alla fall. Som jag sagt förut... det finns idioter till allt... och än är inte den siste idioten född. Jag ÄLSKADE din badbild och gillar alla som vågar bjuda på sig själva

Lippe sa...

Fitterikommentarer! sa Bull!!
Vet ju att du badar både högt och lågt och som jag sa så älskar jag dig ändå ♥ Fastän du slåss med ruskor :)
Men ännu en gång så sticker avundsjukan (?) fram sitt fula tryne.
Så nu skiter vi på den och så hoppas jag att huvudvärken bara försvinner!!
Kvällskramen ♥

Märta sa...

Ibland undrar jag om dessa anonyma surpuppor fattar hur otroligt skoj det är att blogga - inte för den skull att behovet att "visa upp sig" är så där överdrivet stort, utan för att man lär känna så härliga människor - som också bloggar. Och bjuder på sig själv!

Men visst - att smygläsa och bli bitter över att någon annan än de själva får uppmärksamhet kanske är skoj det med. Vad vet man..

PUSS!

Tjock & Chic sa...

Stå på dig och var dig själv. Passar de inte får vi hoppas att de förstår och lägger ner. Kram

Gina sa...

Så jäkla tråkigt att de ska behöva skriva sådana kommentarer. För min del behövde jag nästan en bild på ditt "vinterbadande" annars hade jag aldrig trott dig. Vilken sisu! Tokfia! ;-)

Rotbuserkes sa...

jag är inte en skrivare men brukar följa din blogg hur rolig som helst.Vilken bragd att bada i 2+ borde varit med i Nyan Positiva nyheter är det dåligt med.Krya på dig. Gun

Nica sa...

Men va faaaaan???!! Bajs på dom. Blir.ännu.tröttare. Löööööv!! Skit i dom. Titta på allt fint du har. Älsk!

Madlar sa...

Men vad fan!!!! Tycker att du från och med denna sekund inte lägger en sekund på anonyma stollar. Plocka bort kommentaren utan att följa upp med egna rader i bloggen. Tig ihjäl skiten så tröttnar h*n.
Visserligen tycker jag att du är galen som badar nu men gillar dig iaf <3

Fru Gårman sa...

Titta! Nu fick den anonyme lite uppmärksamhet den också, så det jämnar ut sig! :D
Nu sitter hen där och ångrar sig att hen valde att vara anonym, för tänk vad många besökare det skulle dyka upp på hens egen blogg om hen vågat vara ickeanonym. Tänk på det du, anonyme. :)

Unknown sa...

En enkel bloggläsare som jag har följande filosofi:
jag läser de bloggar som ger mig ngt, helst ett skratt, men det kan vara en tankeväckande blogg också. kommenterar gör jag det när det är en kram eller ett tack för att jag får läsa. Det finns bloggare som har åsikter som strider mot mina där väljer jag ofta att låta bli att läsa efter ett tag.
Du är underbar rolig och tankeväckande;) kram

Ezter sa...

Personligen tycker jag inte det är så konstigt att du badade. Har badat i väldigt kallt vatten själv, många gånger och har döttrar som sällan tar premiärdoppet efter påsk. Snarare innan. Jag bloggar mest för min egen skull, men jag tycker om att få respons på det jag skriver. Tyvärr är det inte så många som ger den responsen. Helst inte när man verkligen vill ha respons. Men fördelen med det är att man slipper anonyma ;)

Livsnjutaren sa...

Visst är det helt sjukt med folk som inte kan uppskatta att man bloggar. Vill dom inte läsa kan dom väl hålla sig borta då. Och Anonymt..så jävla fegt. Har också haft några sådana ,men här har jag då känslan vem som ligger bakom så därför godkänner jag kommentarerna innan dom läggs ut. Lite tråkigt det också dom dagar man kanske inte hinner kolla av. Skit i denne anonyme looser, Måste ha ett jävligt tråkigt liv om man läser massa den uppenbarligen inte gillar. Hur har folk tid med det?
Håll er borta från bloggvärlden ni som inte tål den!!! Forstätt skriva precis likadant som du alltid gör. Det är ju därför alla vi finns kvar. Som uppskattar dig;) Kram/Fia.

Shamrock sa...

Anonyma kommentarer som kommer så långt efteråt är förmodligen för att den "modige" ska våga skriva men hoppas på att bli oavslöjad av ägaren till bloggen.

Jag tyckte att badbilden var riktigt modig (och då grundar jag mig endast på kylan i vattnet och isflaket)