torsdag 1 mars 2012

Jag har en kompis...

...och idag gjorde hon något hon inte gjort på länge och aldrig mer tänker göra igen.

Det började med att hon lite försynt sa att kläderna var från slutet på nittiotalet, det var så länge sen sist. Det gjorde inget sa den magra, solariebruna kvinnan bakom disken, då har de blivit moderna igen.

Nästa chock fick hon på damernas, herregud vad parfym och hårspray folk sprutar på sig! *host host*, sa min kompis alltså.

Den första hon skulle sätta på trillade hon av. Vet inte om den var för hög eller hon för kort men det kommer att bli ett duktigt blåmärke. Den andra hade en inbyggd TV så där gick tio fasansfulla minuter.

Sen hittade hon en sak som man skulle stå på som vibrerade. Det var ganska skönt ända tills hon tittade i spegeln. Dallervibrationer. Allt vibrerade och dallrade; hamsterkinder, dubbelhakor, gäddhäng, traktordäck och cykelslangar. Nämnde jag brösten? Just det, de dallrade som gelé och blev säkert fjorton cm längre. Per minut.

På nästa grej skulle man börja med att spreta med låren och sen klämma ihop hela härligheten. Min kompis hade stora problem med att sära så mycket på låren att man alls fick dom dit ut där de skulle börja! Ni fattar, eller hur. Lite bättra gick det med den där som man skulle trycka ut med låren. Tänk att det var, tyckte min kompis alltså, så mycket lättare att sära på benen än få ihop dom?

Det fanns tusen grejer där inne och av dom förstod hon sig på sju stycken, men alla gjorde ont. Fasansfullt ont, för att inte tala om hur tråkigt det var! Berättade min kompis sen senare när hon åt två munkar till mellanmål. Hon hade en plan om att besöka tortyrkammaren tre gånger i veckan, men den planen ska eventuellt omförhandlas lite. En aning. Eventuellt.

Ja, sådana kompisar har jag.
Varför har jag bara knäppa kompisar?
17 kommentarer:

Ezter sa...

Ditt alterego, menar du ;) Jag tycker du är fantastisk! Skulle aldrig komma mig för det!

Tant Grön sa...

Åh. Jag har också haft en sådan kompis. Hon berättade om alla konstiga maskiner som fick en att uppleva smärta samtidigt som man såg ut som en höggrödiansiktetidiot. Och hur dyrt det var. Och hur jävla dum hon kände sig när hon betalat så mycket för att lida.Vi är inte vänner längre, kan jag tillägga...;-)

Helena m. 4 sa...

Ha ha - jag förstod väl att du skulle dit...
Bravo !
...men ingen omförhandling!
Din kompis (!) får ta och bita i det sura äpplet och hasa dit även om det är trist...

Mångmamma sa...

Jag är stum av beundran ...

Nica sa...

Du tränar väl inte när lungorna inte är hundra? (se där, en bra ursäkt :) Älsk!

Viktnedgangsomfunkar sa...

Härlig vän tycker jag! ;) Själv köpte jag hem ett svindyrt gym-löpband bara för att slippa masa mig till gymmet ;) lite hantlar och några övningar på golvet hemma duger bra... Grannarna har fin underhållning också! :D
Kram!

Petra sa...

Bra jobbat och kom igen nu.

MiM design sa...

Du har en duktig kompis , peppa henne nu att fortsätta, skulle kunna tänka mig att hon kan må lite bättre o kan unna sig lite gott emellanåt som belöning ;)

Malla sa...

underbart! och vet du vad du kan hälsa din vän? att när hon gått dit 2-3 gånger i veckan i några veckor, då kommer hon börja tycka att det är skoj! :D

Shamrock sa...

Jag tycker att din kompis är duktig som gick dit och jag hoppas att hon fortsätter. Hälsa henne att resultatet ofta märks ganska snabbt

Ewa sa...

Hälsa din kompis att hon måste hitta något hon tycker är roligt. Jag har fastnat för Zumba! Där dallrar det visserligen också när man är igång, det är meningen, men oj så kul det är.
Kram Ewa

Anonym sa...

Du vet vad jag tycker! Se nu till att din kompis kommer dit tre gånger i veckan. Vill hon bara glida runt på en räkmacka är hon på fel plats. Men vill hon investera i sig själv och sitt välbefinnande har hon gjort helt rätt val. Det finns ingen så tillfredsställande känsla, kommer din kompis att upptäcka, än som när hon längtar dit. Inte ens ett bra knull. Tro mig, jag vet.
Ge det tre dagar i tre månader. Sen kan din kompis fundera igen. Ge din kompis all din pepp nu!
Oinloggad Singelmamma

Maria sa...

Heja kompisen!

stort och smått sa...

Heja di...n kompis!
Ett par veckor av lite tortyr och sen kommer det kännas bättre. Jag lovar!

Baronessan sa...

Säg upp bekantskapen omgående :)

CamillaL sa...

Du ger mig bra vibrationer...

Malde sa...

Heja heja!