måndag 30 april 2012

Dagen efter...

Tomt. Det är det ordet som kommer först när jag ska beskriva hur det känns nu när Märtha med man lämnat oss för sitt Dalarna. Två dygn av underbart väder, prat, dryck, båtturer, sol, pladder, mat, dryck, bastubad, diskussioner, mat, kanelmandlar, hav, dryck, babbel och sightseeing. Tillsammans med världens bästa sällskap.

Man kan säga vad man vill om bloggvärlden, folk kan fnysa åt bloggvänner som "inte är på riktigt" och se förfärade ut när man bjuder hem människor man aldrig tidigare träffat. Bloggvärlden är en aldrig sinande källa av nya härliga bekantskaper.

Jag har länge sett fram emot att få träffa nämnda gäster och jag är så glad att de nu varit här hos oss, och jag hoppas att vi ses igen, det blev så mycket ogjort, opratat, osett och oätet. Men nästa gång, då!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men kan du inte hälsa på dem i Dalarna???? Visst ja glömde att du har ju bara till IKEA....Finns nog inget sådant i Dalarna.

Mässkalle

Min egen hälsoresa sa...

Mötte min gubbe online för många år sen. :)

Jag var inte ett dugg intresserad och han hade skickat en förskräcklig bild! Men tänkte att kompisar kan man ju alltid vara och han kom hem till mig och var hos oss i Sthlm en hel helg efter bara två veckors chattande och hälsade på. Lika bra att träffas på en gång tänkte vi istället för att bara chatta år ut och år in och kanske inte connecta när vi träffas... På den vägen är det. ;)

Så jag brukar tänka att vad synd det hade varit om jag ratat honom bara pga ett dåligt foto. Många gör ju det! Eller valt att inte träffa honom på riktigt! :o

Jag har också haft en chatvän från Sri Lanka på besök en vecka och vi har varit vänner i många år nu. De flesta bakom skärmen är ju "helt vanliga människor" och inga massmördare. ;)

Ha en bra dag och fortsätt att ha trevligt ute på din badklippa! :D

Fru Venus sa...

Du har så rätt :-)
Och Mässkalle, visst kan vi fara dit, var i Dalarna för fyra år sen, men jag lämnar ju inte gärna min ö NU, när allt är som finast!

Snäckskalsdalen. sa...

Tomt. Det är en konstig känsla.....
Vårt fina väder vi vart lovade försvann, kan du tänka dig, det försvann och himlen är inte blå och det är inte speciellt varmt heller, bara lite småtrist. Men ikväll skall vi ut och titta på elden och lyssna till skönsång!
Kramelikramar

Märta sa...

Tusen tack för en förfärligt härlig helg på Åland och Venusberget!!
Har fullt upp med att klappa överlyckliga djur här hemma och solen glömde vi visst att ta med oss hem igen!
Må bäst och ytterligare tusen tackkramar!! :D

Renée sa...

Klart att bloggkompisar är riktiga kompisar! Även om man aldrig träffar varandra så tycker jag att man kan vara det ändå. för min del tycker jag att detta är så ypperligt bra med vänner på nätet, jag kan ju inte åka runt och hälsa på folk och då är ju nätet så himla bra!

Ezter sa...

Jag vet att man kan få världens bästa vänner via nätet! Skönt att ni haft det bra!

Eva in Athens, Greece sa...

Men så superkul!!!