lördag 14 april 2012

Kvällens fest och vänskap.

För ganska exakt tio år sedan var vi sju tjejer som började på samma arbetsplats. Ganska snart hade de flesta av oss slutat och till slut var ingen av oss kvar där. Men vi var kvar - hos varandra.

Under årens lopp har vi träffats och haft fester. Fester med bara oss tjejer och fester där vi har killarna med oss. Det skiljer plusminus 25 år mellan den yngsta och den äldsta av oss - spelar ingen roll.

Under dessa tio år har alla bytt jobb, en skaffat barn :-), två av oss bytt karl, en gått i skola "på gamla dar", och nu har en av oss fyllt 60 år, och det är det vi ska fira ikväll. En liten "twist" blir det men det kan jag inte tala om nu, tar det sen.

Det roliga med dom här träffarna är, fast det ibland bara blir två gånger i året, att vi alltid har vansinnigt roligt! Det är sällan jag känner mig så avslappnad, tillfreds och glad under festliga former som med det här gänget. Dom ger så mycket och själv kan man vara som man är - på gott och ont :-)).

Ni förstår att jag ser fram emot kvällen?

7 kommentarer:

Per sa...

Det låter suveränt. Jag är så enormt tråkig med min princip att hålla mig ifrån att bli kompis med någon på jobbet. Kanske dags att ändra

Renée sa...

Hoppas din rumpa kan låta dig ha skoj ikväll, efter några glas vin kanske den blir nöjd och glad! KRAMIS!

Singelmamman sa...

Låter jättehärligt! Ha det fantastiskt kul och så vet du att jag vill veta vad ni äter. Recept och så...

Jess sa...

Jag förstår! Ha det superkul!

Osloskånskan sa...

Sådan vänskap är guld värd!

Shamrock sa...

Sånt är SÅ KUL

Herta sa...

Gamla vänner skall man vara rädd om. Låter som Ni har det riktigt bra tillsammans.