fredag 20 april 2012

När utsidan passar med insidan.


Dagen idag bjuder på vatten. Regn uppifrån och vattenstänk nerifrån. Hårda vindar från alla håll och kanter. Grå grå himmel och kalla, våta nålstick mot huden. Samma storm ute som i mitt hjärta och hjärna.

Idag tillbringar Totsie och jag dagen i soffan framför brasan. Vi hoppas också att knäpp-Zorra tar sig hem var hon nu än ligger och trycker. Dumma katt. Vi ska läsa, skriva, se på brasan och dricka te. Kanske sova en sväng då nätterna varit lite dåliga den sista tiden. En och annan chokladbit kanske slinker ner också. Det finns lite grejer som borde plockas på plats, men det kommer väl en dag imorgon också?

8 kommentarer:

Anki sa...

Ta hand om dig!!
KRAAAAM.

Snäckskalsdalen. sa...

Tänker mycket på dig. Kramar

Singelmamman sa...

Brasa och värme från Totsie är bra i skitvädret!
Kram!

Anonym sa...

Jag blir så glad att läsa att du inte ger upp utan bryter ihop lite, samlar ihop bitarna och kämpar vidare. Vi finns här och stöttar och peppar så du är inte ensam i din kamp. Här snöar det så du....det kunde vara värre ;)

Fru Gårman sa...

Vi har fått säkert en decimeter av snöhelvetet. Kärlek och ork till dig! Puss i pannan

Dehäreja sa...

Mycket kärlek och en hel del jävlar anamma kommer man långt med! Det satans vädret gör ju inte tillvaron ljusare precis, men jag hoppas att du har det skönt uppkrupen i soffan med Totsie som värmare och god choklad som lite tröst!

Bamsekram!

Ezter sa...

Jag tycker absolut du förtjänar några nedslinkande chokladbitar!

LillaTuss sa...

Gör vad du känner för.... inte vad du tror att du måste! Bara vara...