torsdag 10 maj 2012

Taskig klädkedja eller förbannelse

Till lilla jul (typ första advent) fick jag tolv par strumpor av Mannen i lilla julklapp. Bara skit. Par efter par har gått sönder efter runt tio dagars användning. Tårna sticker fram som nypotatisar runt midsommar. Snål Ekonomisk som jag är har jag använt slut på vart enda strumpa, även om de varit udda:


Ni ser, bara skitstrumpor och nypotatis! Vad ni än gör, köp inte strumpor/sockor på Kapp Ahl, urdålig kvalitet! Köp dom på ex Linex, bra grejer där, ska satsa på det nästa gång jag åker till Sverigelandet. Skitstrumpor alltså.

Eller.

Det finns en möjlighet att mina stortår har en förbannelse vilande över sig. Jo, det är sant! För 2½ år sedan var vi till Stockholm på teater med jobbgänget. Precis utanför teatern blev jag överkörd av en rullstol! En kärring dam körde en annan kärring dam i rullstol och rätt över mina stortår! Jävlarihavet vad det gjorde ont! Gick inte mycket den kvällen.... Efter det har mina stortånaglar lossat med sex månaders mellanrum, de ser konstiga ut och är knöliga under nageln, om jag har nagel just då. Ja, sen tar de ju hål på alla strumpor.

Förbannelse eller skitkvalitet från Kapp Ahl? Döm själva.

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Mina strumpor är också slut så nu tar jag omgivningens för han har lika många som han har halsdukar.....
Och dom jag köpt på Lindex halkar ner i hälen och är för korta i skaftet så dom är inte heller bra tycker jag. Jag får sticka mig ett par. Ej.

Anna sa...

Dina försvinner iaf inte. Mina får ben och är helt plötsligt borta. Fast jag hittade dem faktiskt i en låda i Göteborg. Konstigt...

Ezter sa...

Alla mina strumpor går sönder så. Oavsett var jag köpt dem!

Åsa Hellberg sa...

jag köper mina på HM, håller länge, men så har jag heller ingen bråkande stortå.

Livets vägar sa...

Jag har köpt ett paket med 7 par strumpor av en elev som sålde för att samla in pengar till klassresa. Dessa är de bästa strumpor jag nånsin köpt. Över ett år och de har Inga hål eller knoppar!