tisdag 19 juni 2012

Födelsedag nr 2

Idag fyller Mannen år - hipp hipp hurra för honom! Han fyller fem år yngre än undertecknad vilket i vissa avseenden är ganska bra, i andra, mindre bra. Men mest bra. Det mesta är mest bra med honom (då anstränger jag mig febrilt för att inte tänka på cig, snus, dessa jävla nikotintuggummin och annat jox).

Jag irriterar mig på honom alla dagar, tror jag, men sen kommer jag att tänka på mig själv och backar i mina tankar lika snabbt som jag kastar mig efter veckans sista chokladbit. Jag har också väldigt roligt med honom, hans humor liksom matchar min och han är kvicktänkt som få, allt som oftast kläcker han ur sig saker som får mig att gapskratta. Hans älskar mina barn och våra djur och han står ut med med min mor, vad mer kan man önska sig? Okey, det finns vissa saker, men man kan inte få allt.

Han vill mitt bästa, stöttar mig och flickorna, och med alla medel han har försöker han se till att vi har allt vi behöver och lite till. Han lagar god mat, snarkar som en gris, gillar stuglivet, klipper mustaschen och lämnar stråna på glashyllan under spegeln, sköter all planering och bokningar, spolar utan att fälla ner locket och tittar överseende på min skosamling. Jag är lyckligt lottad.

Den här är till dig älskling, grattis på födelsedagen.


11 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Hälsa grattis till Mannen i ditt liv!!!
Vilken tur att det finns underbara män här i livet som stöttar oss
Kram till er båda!!!

Anonym sa...

Oj så det fylls år här idag och så fint du skriver om dem båda.
Grattis till födelsedagsbarnen!

Knasterfaster sa...

Det är för att de inte är helt perfekta som vi älskar dem! Det skulle vara så urbota tråkigt med en man som gjorde precis det man ville. Det tror i alla fall jag. Grattis till dig som fått tag i en sådan man!
Grattis på födelsedagen Mannen!

Åsa Hellberg sa...

Åh, vad fint du beskriver din man.

Min egen hälsoresa sa...

Det är våra "egenheter" som gör oss till dom underbara varelser vi är! Jag har också världens bästa gubbe som irriterar mig till vansinne dagligen med liknande saker, men man älskar dom ju ändå eller hur?

;)

Mammahäxan sa...

Gratta Mannen från mig! Hurraaa! Han är en intressant och smart person.

Ezter sa...

Vilken kärleksförklaring! Hoppas du hittade presenten också ;)

Shamrock sa...

Åh gratta från mig med!

Helena sa...

Grattis till mannen och till dig som hittat en matchning. :)

Mångmamma sa...

Ett stort grattis till båda dina födelsedagsbarn!

Monica sa...

Käre nån, vilken kärleksförklaring till sin livskamrat! Lyfter på hatten för mannen ifråga och säger GRATTIS. Vilken lycka att han just DIG som partner.
Var rädd om dig och må gott!
Kram ärlig och varm från mig.