söndag 22 juli 2012

"Jag är hemma nu!"


"Vilket holabalo det blev idag! Jag mådde inget vidare när matte öppnade dörren tidigt i morse, riktigt tjyvens faktiskt. Så fort jag inte vill ha mat blir matte orolig. Idag ville jag bara ligga och vila. Tror ni det gick? Åh nej. Det skulle petas, klämmas, lyftas och pillas överallt på mig. När hon hängde mig uppsomner blev jag riktigt sur. Hoppade ner och smet in under altanen.

Synd att matte kom efter. Hon råkade tyvärr få syn på mig när jag tuggade på......en grej. När matte skulle förklara för husse hur det jag tuggade på såg ut, sa hon; "Som två kritvita pungkulor!" Nu vet ju inte jag riktigt om det var just det jag åt på, men jag gör inte om det.

Jag drog till skogs, la mig för att vila lite i skuggan. Inte nog med att magen mådde pyton, det är så %"¤# varmt! Solfan skiner ju hela tiden! Nu har jag ätit lite och nästan blivit ihjälkramad av matte, ska sova en stund ute på altanen. Mjau på er!"

10 kommentarer:

Znogge sa...

Aj, då! Hoppas du snart känner dig bättre!

Singelmamman sa...

Pungkulor är väl så där att tugga på. Om du frågar mig. Hoppas du kryar på dig ordentligt. Matte kan ge dig en kram från mig.

Anonym sa...

Så konstigt och tokigt det kan bli, Krya på till dig. Inte roligt och må pyton.
Snäll matte du har som kramade så :)
ha de gott missen

moster mallas blogg sa...

Gör som katten... VILA det måste väl alla efter semestern, blink,blink......

Kärlek

Knasterfaster sa...

Tänk vilka erfarenheter Singelmamman har och kan dela med sig av. Tugga pungkulor det är inte my pice of cake så att säga. Skönt att du mår bättre. Jag var rädd för att du hade blivit stungen av en geting. Fast först funderade jag på kattungar men du är väl kastererad?

AKF sa...

Så skönt att hon kryar på sig!
AKF

Renée sa...

Tänk om det VAR två kritvita pungkulor???

Gökboet sa...

Vita punkulor? Fy f*n rent ut sagt!

Ja men om du är en smart katt låter du snälla matte hålla på med sin KATTastrofala undersökning, så får du förhoppningsvis vara ifred ett tag sedan....kanske! Du kan ju faktiskt bli riktigt sjuk nå'n gång och då ska du vara riktigt stolt över din omtänksamma och ambisiösa matte och djurvän.

Mjau och voff på dig och ät inget mer konstigt ute nu på ett tag va..

Shamrock sa...

Såg på TV igår om en val vars testikel vägde 100-tals kilo (om det inte var 1000 kg - jag har lite dåligt sifferminne). Tror inte att det var såna du tuggade på för då hade nog även din ägarinna sett vad det var....

Camilla sa...

Men det märks att matte älskar dig ;)
Kram!