lördag 7 juli 2012

Nog är det väl själva fan att dessa enkla idioter inte kan ge sig!

Igår, tidigt på kvällen, fick jag en kommentar på ett tio dagar gammalt inlägg som handlade om det fina med bloggvänner. Bland många andra handlade inlägget om Malla med man som erbjöd sig att hjälpa mig med att få in Wordprogrammet i min dator igen. Tack igen Malla och Leon.

Kommentaren, som var på ett för gammalt inlägg för att publiceras direkt, som vanligt, lyder så här:

"Men vad har hänt med dom vänner du har här på Åland? Har du kvar nån som du kan kalla som vän? Utom din bästa bästis S. Om hon ens finns, på riktigt alltså".

Vilken korkad fråga!

Anonym men med avsändaren  -Jana-. Sist var det - cajsa-. Tror det varit Stina eller Berta nån gång också. Viktigt med strecken före och efter :-)) Skit samma. Denna lilla människa som har ett så tråkigt och eländigt liv med mycket tid för sådant här paller borde läsa på lite bättre. Inte för att jag tror det hjälper.

Bästa bästisen S är känd av alla mina vänner och brukar även kommentera här på bloggen, men -Jana- kanske är för korkad för att förstå det? Bland annat Singelmamman har träffat henne IRL :-)

I onsdags var V med man och hälsade på. De var intresserade av att hyra stugan som är ledig inom samma område som vår stuga. V är en fin vän som hängt med de senaste tio åren och gärna ville hyra i min närhet.

C däremot har hängt med i snart tjugo år. I våras fick jag en väska av henne som hon sytt enkomst åt mig. Hon brukar vara med på våra tisdagsmiddagar ibland när vi inte rumlar runt hos gemensamma vänner. Det var förresten när jag berättade om vår senaste fest som du lämnade ännu en korkad kommentar, den om att jag blivit dumpad två gånger. Jag är säkert den enda i världshistorien som blivit det.

Vännen K med familj uppe i byn har hängt med länge även hon. Brukar hämta vatten där ibland. Försöker dock undvika det då vi ofta fastnar med munnen då vi har så roligt och så mycket att prata om.

Jag skulle kunna hålla på hur länge som helst med att nämna vänner omkring mig. Vänner som inte bett om att bli "uthängda" här på bloggen. Men jag låter bli, jag har så mycket annat som tar av min tid. Roliga saker. Med "vanliga" vänner och med bloggvänner. Vänner som vänner för mig. Fina vänner, inte människor som suger som -Jana-.

Men om det är någon där ute som vill roa sig med att kolla vem denna ynkliga varelse är så har hen IP nummer 95.109.40.179,  finns på janteÅland och följer mig via Bloglovin, kors bevars.

Jag i min tur ska planera vår resa. Sa jag att vi ska träffa två nya bloggvänner på den?
17 kommentarer:

Anonym sa...

Jaja livet e inte lätt. Håller på dig jag.....

Mässkalle

Fröken Hulda sa...

Skulle inte förundra mig om det är samma person som trampat runt på andra bloggar och skrivit elaka kommentarer. Bara för att! Alltså ingen som har en egen blogg (eller liv) utan bara vill trigga igång oss som bloggar. Det går i vågor och om man svarar (som jag gör nu) finns risk att hon kommer anmäla en för förtal m.m. m.m. Hen hängde sig fast på min blogg ett tag och skrev hemska saker...

Vi ber en gemensam bön för att människan skaffar sig ett liv

Sus sa...

Orka. Men du vet ju vem det är.
Jag också.

En ynklig liten Bitterfitta.

Anonym sa...

Jaa du Fru Venus.....de´ finns "människor" (??) till allt!! En patetisk samhällsparasit (tror jag!!!!) som bara vill jävlas med andra, är INTE värd att lägga nån som helst energi på!!
Skriv du som DU vill & låt oss njuta av dina "bravader" i livet!!
Ha en kalasskön Sverigetripp!!!
Kramar från VästerviksPia

Mammahäxan sa...

Håhåjaja. Förstår inte detta behov av att försöka såra. Men släpp det. Spara energin till roligheter nu. Massa kram

Märta sa...

Tänk vad energi det går åt att försöka förstå något som inte går att förstå! Vissa människor får en kick av att vara oförskämda och göra illa, trist nog.. :(
Du vet ju vem/vilka de är så ryck på axlarna och använd energin till allt roligt i livet istället.
Och du - ha en vidunderligt härlig Sverigetripp!! :D

Singelmamman sa...

Låt din energi användas på roligare saker. Som Sverigeresan! Ha det jättebra! :-)

Snäckskalsdalen. sa...

Hur orkar du ens bry dig?
Ha kul i stället!
Kramar

Renée sa...

Maj gadd vilka människor det finns... Man blir ju mörkrädd!

Gina sa...

Så trist när sådant händer. Försök att lägga energin på ngt trevligt istället, du har ju många vänner både i verkliga livet som på bloggen.

Anonym sa...

Hej fru Venus,
strunta i dumma anonyma kommentarer och fortsätt du att skriva din härligt roliga blogg. De som inte vill läsa den , behöver ju faktiskt inte göra det.
Hälsningar från en annan anonym som gillar din blogg jättemycket !

Tina sa...

Jag är oxå din vän här på Åland även om jag sköter den sysslan jävligt dåligt just nu.... Men försöker bättra mej till hösten ;o))

Kan även intyga att bästisen S finns, för jag har träffat henne!

Anne med e sa...

Jag tror att någon annan lider brist på vänner. Kanske ska denne någon annan se sig om efter några bland stjärnorna? Kanske finns där någon likasinnad bitterfitta, vad vet jag? Puss å kram, bästaste Venus, som har massa vänner på både åland och på fastland. Fler än jag faktiskt. Kanske måste jag fälla en bitter kommentar angåede det? Eller söka bland stjärnorna... nä förresten, jag vill bara ha äkta vänner. Såna som Venus. De finns bland planeterna. Bland stjärnor går man bara på nitar.

Anne med e sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mammy sa...

Kramar till fru V.

Helena sa...

Tänk ändå vad många vänner det går på en enda sån idiot.
Jag hoppas att få räknas till dom, vän alltså inte idiot. :-P
Kramar <3

Osloskånskan sa...

Jaja.....stackars ensamma människa, missförstådd av alla...eländes elände....