lördag 4 augusti 2012

God morgon lördag!


Ser ut att bli en strålande dag idag igen - tror vi blir mest här på berget. En sväng i kantarellskogen bakom stugan blir det också, önskemål från Blåöga kors bevars.

Tog bilden tidigare i morse då jag var ner till stranden för att leta efter Zorra. Hon dök inte upp till frukosten vilket är mer än ovanligt. Blev orolig då gårdagen hos veterinären inte var enbart positiv och hon var skitsur. Men, efter mig, upp för mördarbacken, kommer Zorra :-) Åt mat och medicin med god aptit, putsade upp det rakade benet och lade sig sen för att sova. Skönt. En oroligklump i magen är borta. Nu, bikinitajm!

7 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Visst är det oroligt när man inte ser sina älskade djur minst en gång om dagen. Vi har varit på semester och när vi kom hem höll sig hankatten borta ett par extra dagar bara för att visa att han var sur på oss. Lyckan var stor när han hade varit inne sent en kväll och tjejen hade gett honom burkmat.

Susanne sa...

Jag vill oxå ligga på en klippa, men får nöja mig med en solstol på altanen.

Snäckskalsdalen. sa...

Lyckan när dom små kattliven kommer hem igen är ju obeskrivbar!
Njut av ytterligare en fin dag!
Kram

Fröken Hulda sa...

Önskar min kropp klarade klippligg... Men det gör den nästa sommar för det har jag bestämt.

Renée sa...

Skönt att kissen är där hon ska! Här är det regn i luften så jag sitter och kollar OS (vilken tur att jag har det att skylla på!). STOR kram!

Krakelsprakel sa...

Bikinitajm. På en klippa. Muuuuums!

Anonym sa...

Vilken solskensklippa du har!
Gó Lyckokatt oxå ;D
Soliga sommarkramar från
Ann-Louise