måndag 17 september 2012

Bra plan goes wäry dålig plan

Det här evinnerliga skäggplockandet.

Jag är ganska säker på att det beror på den där hormonsnurran jag har nere i regnskogen som ska se till att det inte springer runt en massa småvenusar på stan om femton år. Men.

Jag är så jävla (förlåt) trött på plockandet, varje dag! Och för att det ska bli riktigt bra och jag ska se vad jag gör måste jag gå upp till KappAhl  och deras provrum med illaförfigurenspegel men utomordentlig plockaskäggspegel. Så kan jag ju inte hålla på i längden. Eller så måste jag åtminstone se till att jag inte tar med mig behån i storlek A70 när jag går in i provrummet. Vem tror på det liksom.

Nu bestämde jag mig för att göra som många andra. Raka hela köret i ett svep.
Lite regnskog som brett ut sig på savannen, muffarna under armarna, och sen då lite hals, skägg och mustasch (som jag inte visste jag hade), allt i samma svep och med duschcreme à la passionsfrukt.

Kändes bra dag ett, väldigt bra. Kändes helt okey dag två. Kunde leva med det dag tre (om jag sov)

Dag fyra. Stubb. Stubb ta mig fan från näsvingarna och ner till urringningen! Stubb på ställen som aldrig tidigare haft skägg/hår/ludd! Hård stickig stubb som kliar "all over the place" som prinsen sa när dotra var född.

Betyder det här att jag ska raka mig alla dagar nu, eller att jag ska låta kaktustaggarna över hela prärien växa ut och sen hyra ett provrum på KappAhl alla dagar mellan klockan 18 - 19 för att plocka till mig ännu en tennisarm?

Det är nästan så att jag funderar på om det är slutpippat nu.

14 kommentarer:

Renée sa...

HAHAHA!!! Gjorde samma jävla misstag fast jag höll mig till hakan (med andra ord så var jag nog lite smartare än du om du ursäktar, hihi). Maj gadd vilken fräs det blev på växten! Nu plockar jag igen... Tror du man kan ta bort det med plastik kirurgi?

Sus sa...

Jag rycker strån varje dag. Mustasch..och grova svarta på hakan.
Jojjomänsan.

Ezter sa...

Man kan få det bortplockat för gott på skönhetssalong...Om det är värt det?

Pablo (yo) sa...

Great blog!!
If you like, come back and visit mine: http://www.albumdeestampillas.blogspot.com

Thanks,
Pablo from Argentina

Anonym sa...

Det där med hormoner är inget bra. Ta bort dom! Det finns andra alternativ, ett nämnde du ju själv, själv har jag ordnat det via kirurgi, men hur du gör lägger mig inte alls i!

Knasterfaster sa...

Fråga Pablo från Argentina för han är nog expert i de här sammanhangen. ;)

tigerlilja sa...

Ja Pablo hamnade verkligen rätt här!
Min hobby är ögonbrynen och det är inte så betungande, men dottern som har salong är mycket skickligare. Testa ett proffs vid tillfälle!

christel sa...

Vax min vän, vax ;)

Fröken Hulda sa...

Hyveln är en helvetesmanick. Har man en gång börjat lär man få fortsätta (DAGLIGEN). Jag vet! Nu ser jag så dåligt att jag inte tror jag skulle kunna plocka med pincett :(

Vildvittran låter jag dock vara. Det är ju vinter snart

Mammahäxan sa...

Varför Kapp Ahl? Behöver du en bra spegel till hemmet?

Malla sa...

haha :D ja Pablo kanske vet ;)
men jag tror inte raka är bra...kör på kapp ahl eller köp en sån spegel som förstorar, det kanske funkar?

Fru Fransson sa...

Fru Fransson kör med hårborttagningskräm...

Inte är denna håriga utveckling särskilt roande. I bland när jag pussas med Herr Fransson så klagar han på mustachen... :-(

Gafflan sa...

Höhö! Pablo vet säkert...inte. ;)

Sv:Alltså jag är förkyld och med förkylningen kom en enorm trötthet. Feberfri men snorig och hostig det kan jag gå till jobbet med men inte den förlamande tröttheten. Därför hoppas jag att en dag till hemma ska göra susen.

Afrodite sa...

Lämnar bara en kram ---> KRAM!