måndag 10 september 2012

Det här med bloggen och vänner.

Jag har träffat underbara människor genom bloggen. Roliga, empatiska, kloka, bubbliga, galna och smarta kvinnor (och en man inte att förglömma, hej Kapten Haddock). Alla dessa har bloggar och det är genom dem vi träffats och jag hoppas att jag får träffa dem igen och fler ännu.

Men.

Sen finns det nya vänner jag träffat tack vare min blogg. Okända ickebloggande kvinnor som vågat sig fram. Ålänningar gubevars! Idag träffade jag en av dem helt apropå. En kvinna som förutom att hon är urtjusig även är en gudabenådad och talangfull konstnär, målar akvareller som ingen annan. Jag har flera av hennes tavlor. Det är sällan vi ses, men varje gång jag träffat henne mår jag så mycket bättre, är så mycket gladare och ser saker lite ljusare igen. Jag behöver träffa henne oftare känner jag nu. Och vill någon ha presenttips, kontakta mig, vansinnigt fina tavlor finns till salu alldeles i närheten.

Ikväll ska jag träffa en annan kvinna. Vi ska ta våra smäckra *host host* kroppar ut på en promenad. Hon lämnade kommentarer hos mig som gjorde mig nyfiken, jag bad henne maila, och mailat har vi gjort en tid nu. Skön typ :-) Vi har träffats som hastigast ett par gånger "i tjänsten" men ikväll blir det en promenad. Kan bli ganska lång med tanke på hur vansinnigt konstigt mycket vi har gemensamt. Eller så blir det fler. Hoppas det i alla fall.

Solen skiner, himlen är blå och jag ska ut och promenixa nu :-)

8 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Jag ska svara dig när jag har kollat datum. :)
Min promenadkompis som även är min granne, vän och bloggvän är också konstnär! Hon pratar för för två - minst. Har ni samma tropiska värme som vi har så fick du en svettig promenad ikväll.

Fröken Hulda sa...

Det låter säkert skitlöjligt men bloggen har förändrat mitt liv... på ett sätt. På ett bra sätt ♥

Malla sa...

bloggvänner är bra! :)

Åsa Hellberg sa...

Härligt!

Renée sa...

Lite roligt det där. När jag satt på en mässa här kom det ju fram en kvinna och hade med sig en bebis-orkide åt mig. Fler läser ens blogg än vad man tror... Det finns faktiskt en nackdel med detta har jag märkt. Folk tror att de känner en, när de läser så blir det som ett telefonsamtal där bara jag pratar... Märkligt det där... Jag älskar iallafall bloggar och mitt liv hade nog varit lite trist om jag inte kunde hålla på med detta. Även om man ibland är lite off så kommer man alltid tillbaka. Ha det gött å sköt om dig, STOR KRAM!

Singelmamman sa...

Japp, så är det!
Och promenadvän borde ordineras av varenda doktor i alla länder!

Malde sa...

Det är härligt med alla nya kontakter jag har fått när jag börjat blogga. Så många underbara kvinnor jag träffat tack vare bloggandet!

Kram till dig <3

Mångmamma sa...

Det är mycket positivt med att driva en blogg.
Utöver de fina bloggvänner jag hittat, har det lett till flera IRL-träffar och faktiskt ett jobb!?
Utan min blogg hade jag inte varit stadig krönikör i dagsläget - och det är stort i min värld!
Hoppas ni hade en finfin promenix ikväll.